Gå til innhold

Roadtrip i Europa


Anbefalte innlegg

Jeg og en god venn har planlagt en reise rundt om i Europa om 1-2 år. Vi kjører bil hele veien. Vi kommer til å stikke innom nederland, men ikke til Frankrike eller lenger vest. Vi vil innom mange land på turen, spesielt i østeuropa.

 

- Hvor mye penger må burde vi spare opp? Vi satser på å sove en del i bilen, og ta en tur innom billige hoteller i ny og ne. Prøve å være smarte i matvalget og ikke sløse bort masse på bensinstssjoner og restaurant

- Er det noen uforutsette utgifter vi må tenke på? Bompenger, sperrer, avgifter?

- Hvilke land anbefaler dere oss å reise til?

- Har noen erfaring med dette og hvordan gikk det?

- Er det noe spesielt vi må tenke på, eller passe oss for?

- Noe spesielt vi bør ta med?

 

:)

Endret av BananLaks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt tips er å holde dere til en fast rute og utføre checkpoints (f.eks. Være i den byen på den dagen). På den måten så har dere mulighet til å planlegge godt, samt mulighet til å forhåndsbestille hoteller.

 

Et godt forslag hadde jo vært å kjøre til Sverige, ta båten til Estland, kjøre gjennom de baltiske statene, Polen, Tyskland, Nederland, og Belgia. Bestill datapakke og sjekk på hotellaggregatorer om dere finner tilbud underveis eller noen dager før, så kan dere planlegge reisen litt etter hvor de billigste hotellene er i området. Nå jeg var i Amsterdam så fant vi et businesshotell i Utrecht til en brøkdel av prisen da det ikke var noen gjester på den dagen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...