Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Burde jeg bare gå videre?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har snakket en del med en jente i det siste.
Det begynte egentlig med at hun hintet til vi måtte spise middag endag for å bli bedre kjent.
Men jeg har reisejobb, så jeg var borte en måned etter dette. Når jeg var borte snakket jeg litt med hun på snapchat og facebook. Ikke veldig mye. Kom hjem for en vel 2 uker siden.

Hadde egentlig ikke noe følelser for hun da. Så har prioritert hun litt bort. Men har møtt hun noen ganger på byen siden jeg kom hjem. Da visste hun litt interesse for meg. (tror jeg)

Men det siste har jeg blitt litt betatt av hun. Så har prøvd å vise litt interesse tilbake å inviteret hun over på middag osv. Men hver gang vi har blitt enig om dag, så har dagen kommet og hun har utsatt det til neste dag, så neste dag osv. Vet at enkelte av dagene har ikke passet pga ekstra jobb for hun.

Når vi har snakket sammen på FB, så har som regel jeg startet samtalene. Utenom de gangene hun kansellere møtet og foreslår dagen etter. Men hun er maks treg å svare på facebook, vet at folk har liv utenom facebook da. Men kan gå mange timer før en kort samtale blir fullført.

Så slik jeg ser det, så har hun mistet interessen når jeg visste den tilbake. Eller så prøver hun å være kostbar. Så hvilke muligheter sitter jeg igjen med da? La vær å sende slike "random" snap til hun + la vær å kontakte hun på FB til hun eventuelt engang gjør det?



Anonymous poster hash: c27d8...418
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hun har mistet interessen, og har sannsynligvis noe på gang med en annen kar. Hun sier ikke dette klart ifra til deg, enten fordi hun ikke har spikra den andre karen helt, eller fordi hun uansett liker å ha mulighetene åpne. For din egen del handler dette om å komme deg videre. Løpet er kjørt her. Hun er ikke noe å vente på.

Endret av Løgn
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Hun sier ikke dette klart ifra til deg, enten fordi hun ikke har spikra den andre karen helt, eller fordi hun uansett liker å ha mulighetene åpne.

 

Kan ikkje fordra at når folk gjør slik. Faen så egoistisk. 

 

Kommer litt an på situasjonen. I dette har imidlertid TS prioritert henne bort og ikke visst interesse når hun har det. Nå er situasjonen snudd egentlig. TS burde tatt sjansen når han hadde den. 

Lenke til kommentar

Tja. I mitt tilfelle, hvis interessen forsvant så fort som den gjor. Så tror jeg ikke det hadde blitt noe langvarig uansett om jeg hadde visst interesse når det ble gjort fra hennes side.

Men får vel ikke gjort så mye annet en å bare gå videre. Så skjer det noe en annen gang, så får man se hva ståa er da.

Men da jeg tenker på prioritering, så gikk det litt på at jeg hang med bestekompisene mine enn hun. Hun nevnte da engang jeg møtte hun på byen at jeg alltid "ditcha" hun. Det stemmer nå sånn delvis.
Valgte å dra på et vors med bestekompisene og ikke dit der hun var noen ganger. Men møtte hun nå som regel på byen. Men enkelte ganger gikk vi til ett annet utested.

 

Men har nå fått noen snaps fra hun i dag, men hun er på bortreist for ei lita uka da. Så har ikke vært så alt for stor aktivitet fra verken min eller hennes side de siste dagene.



Anonymous poster hash: c27d8...418
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...