Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

IKEA veggplater


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har aldri testet ut disse, men i følge bruksanvisningen kan man bruke stikksag, og tykkelsen er bare 2mm, så det bør gå helt fint det. I forhold til de listene, kan det kanskje være lurt å få stikkontakten i en skjøt på platene. Hvis ikke må du kanskje kun skru på den nederste lista først, og smette platen(e) inn, slik at stikkontakten kommer inn i hullet du har skjært ut.

 

Edit piaf: Eller vent litt, skruene til listene går bak platene, så stikkontakten vel komme i en skjøt.

Endret av Tharos.
Lenke til kommentar

Siden platene bare er 2 mm, så bør du kunne skjære ut for stikkontaktene i dem. Du har lov å ta av dekselet på stikkontakten, men ikke røre den mer enn det. Bak dekselet så er det en metallramme. Hvis du skjærer ut for denne, så kan du sette dekselet over igjen. De 2 mm bør ikke ha noe å si for dekselet sin skyld. bare husk å ha sikringen av hele tiden.

 

Det er nok eneste løsningen som blir pen. Det blir enda penere hvis du kun tar ett 73mm rundt hull i platen, men da må stikken ned, og monteres inn igjen etterpå, men det er elektriker jobb.

 

Hvis stikkontakten du har er utenpåliggende, så bør du ikke gjøre noe annet enn å legge plantene rundt den. Eventuelt få en elektriker til å demontere og remontere når platene er montert på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...