Gå til innhold

Boking på booking.com ble plutselig avbestilt...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

umulig for oss å vite. Bare det aktuelle hotellet som kan gi deg en grunn. Men generelt er ikke alltid booking nettsider helt i synk med alle hotellene så det kan stå de har ledig rom, men ikke har det likevel. Ring hotellet eller send en mail.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ingenting. Hadde booket et hotell for en natt, og alt var i orden. Plutselig får jeg beskjed om at det er avbestilt? Hva er årsaken til det? Booking.com oppgav ingen opplysninger om det. Er dette vanlig?

 

Du sender en epost til Booking.com eller du kan ringe 23024708. Ofte er det som forklart overfor at det kan være dobbeltbooking fra flere nettsider etc. Du kan også kontakte hotellet direkte. Booking.com kan sitte på opplysninger, selv om de ikke vises i forhold til din bestilling. Booking.com vil kanskje også være behjelpelig med alternativer, de ønsker jo heller ikke misfornøyde kunder.

 

Regelen når man bestiller på nett! Ved et eller annet problem, ta kontakt med den nettsiden/aktøren du bestiller gjennom/fra, og ta opp problemet så raskt som overhode mulig. De er de eneste som kan svare på hva som har skjedd. Å poste spørsmål her er bare bortkastet tid, da vi ikke har antydning til aning. Vi kan bare spekulere vilt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...