Gå til innhold

[Løst] Altibox hjemmesentral


Anbefalte innlegg

Ja, har noen spørsmål angående den hjemmesentralen der, Zyxel P-2812. Helt frem til oppdateringen Altibox hadde i mars har det fungert helt greit. Har hatt AP'er koblet til også. Men det skjedde noe merkelig etter oppdateringen. Hastigheten på AP'ene gikk betraktelig ned. Før kunne jeg få full hastighet på AP'et 100/100, men nå får jeg bare rundt 30/100. Har forsøkt å koble ut bro-modus å tilbake igjen men uten endringer. Får jo bedre om jeg bruker AC68u som media bridge mot hjemmesentralen, som jeg for tiden gjør men det er lite praktisk.

 

Kan jeg bare koble ut hjemmesentralen og erstatte den med AC68u? Er det så enkelt som det? Vi har 3 tv'er koblet til hjemmesentralen.

 

Om jeg kobler ut hjemmesentralen og kobler til Asusen og kjører Internet på port 1 og 2 og Tv på 3 og 4. Går inn i Asus'en under IPTV og setter ISP til Manual, 102 på Internet og på port 3 og 4 setter jeg 101. Aktiverer Multikast alternativene som er der. Har jeg forstått det riktig og er det noen som har forsøkt dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker :) Holder routeren til 3 husstander så lenge en setter opp AP'er eller skulle jeg hatt en bedre en? Vet ikke hvor mye TV biten krever. Nå har det vært nok tull en periode og vil helst sette det opp å slippe å tenke på det mer, sunt at det går litt tid her i alle fall kjenner jeg.

Lenke til kommentar

Gikk en FW tilbake, da dukket den opp. Kan jo være det hadde skjedd noe feil hos meg når jeg flashet til den nyeste Merlin, ikke vet jeg, men nå får det være slik :) Får se når jeg forsøker å gjøre dette igjen for jeg forsøker med en annen hjemmesentral først :)

Lenke til kommentar

5223901994.png

 

Strålende  :)  Dette er trådløst og routeren står i etasjen over. Har nesten aldri sett 90 tallet tidligere og da har jeg kjørt kabel. AP'et får også full skuv. Nå er jeg fornøyd. Håper tv fungerer slik det skal, det har jeg ikke fått sjekket ennå. Får vel høre hvis det ikke fungerer regner jeg med. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...