Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

studerebedre.com den nye minlarer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For det første er jeg negativ til konseptet, fordi jeg ser ikke at lærerevaluering på nett fører noe godt med seg. Det kan fort bli en grobunn for mobbing.

 

Dessuten: på generell basis må du enten lære deg å skrive, eller få noen som kan det til å formulere teksten på siden din. Hele forsiden er full av dårlig norsk, som bare gjør hele greia enda mer trist, og som får det til å virke som et useriøst prosjekt gjort av en ungdomsskoleelev.

 

Mitt råd er egentlig at du bare dropper det, og lar evalueringen av forelesere og lærere skje på studiestedene. Det er da det faktisk har noe for seg.

Endret av Trendsetter
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk for tilbakemelding!

 

 

Tar gjerne i mot tips og eksempler på kva eg bør ha som tekst. dette prosjektet er et ganske «open source» og eg er ikkje ute etter noen små kroner frå "google ads", eg vil berre ha en nettside der elever kan utdype seg på kva dei synes er gale eller bra med lærer. Min forrige skule hadde ikkje elev vurderinger i det heile, det var mange elever som var misfornøyd men gjorde litte, dem vil ikkje få problemer eller få dårligere karakter. 

 

1.  Omformulering? hjelp meg, fikser det so fort som mulig.

2. Er det noen anna som kan gjøres bedre?

 

3. Moderator noen som har lyst og bli det?

 

 

En lignende side i utlandet: http://www.ratemyprofessors.com/

 

 

Takk.

 

Lenke til kommentar

Nå er ikke jeg elev ved norsk vgs, men ved utenlandsk "vgs", men min vurdering så langt var et stort spørsmålstegn - et veldig stort et. Noen få kommentarer blant mange mulige: 

 

For det ene:

Gikk inn på "videregående skole" og fikk opp en haug navn som sa meg absolutt ingenting, men som jeg antar er lærere - ikke særlig nytteverdi i det om man ikke allerede kjenner vedkommende, for her var ikke engang skole nevnt.

 

For det andre:

Hvilken vurderingsverdi har egentlig * for "hjelpsomhet", ** for "klarhet" og *** for "akademisk"? Meg forteller i hvert fall dette absolutt null, fordi her er ingen kommentarer som underbygger vurderingen og selv hva som er hjelpsomhet kan person A og person B ha ulik meining om!

 

For det tredje

Her legges personer ut med fullt navn. Har dere sjekket hva personvernlovgivningen sier om det - særlig når den som vurderer holdes hemmelig og ikke legges ut med fullt navn.

 

For det fjerde:

Denne siden er åpenbart beregnet på norske brukere. Hvorfor har dere da ikke de opplysningene som kreves etter norsk lov, alt fra navn og adresse på en ansvarlig redaktør til opplysninger vedr cookies? Helt særlig ut fra hva jeg kommenterte i punktet over.

 

Oppsummering/min vurdering:

Komplett useriøs side med med null informasjonsverdi og høy grad av mobbefaktor. Trolig lovstridig og under i ethvert tilfelle absolutt uinteressant.

 

Her lukter det "sur fjortis misfornøyd med lærere som ikke stryker en på ryggen" lang vei!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...