Gå til innhold

MP3 på 6600.. Nok en gang..


espenah

Anbefalte innlegg

3K hadde en tråd for en stund siden om dette emnet. Men den utviklet seg til en ganske ubrukelig diskusjon etter hvert.. Jeg vil gjerne prøve å være seriøs med dette, siden det spiller en stor rolle om jeg skal investere i telefonen eller ikke.

 

Altså: Er det noen som har hatt muligheten til å høre på lydkvaliteten gjennom et headsett på denne telefonen ? Med f.eks Mp3Go e.l ?

 

Jeg mener å ha lest en plass i forumet at det var én som hadde prøvd dette, og var ikke fornøyd. Han opplevde visstnok 'hakking' i lyden tror jeg ?

 

Så derfor håper jeg noen andre også har testet dette og kan bidra med sine erfaringer. Jeg skulle mene det finnes et stereo-headsett til denne telefonen. Selv om det ikke betyr så mye da 6600 kun har monolyd, ville kanskje denne typen headsett bidra til en bedre lydopplevelse ?

 

Håper på seriøse svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, men de telefonene kan jo ikke måle seg med 6600 :) (Ikke Symbian S60 på 3300 og N-Gage passer ikke til mitt bruk). SX1 kommer ikke på tale, da jeg er en svoren Nokia tilhenger. Hvis MP3 funksjon er helt grei på 6600, så slipper jeg å kjøpe en vanlig MP3 spiller i tillegg til ny telefon. Ellers må jeg se meg nødt til å kjøpe en billigere telefon + MP3 spiller. Mye greiere med bare en enhet :)

 

Noen som har prøvd dette ?

 

Kjedelig at ingen anmeldere prøver ut dette.

 

*HINT* amobil *HINT* :)

Lenke til kommentar

MP3Go er "helt ok" for en som ikke er musikk frelt, jeg bruker den på 3650 som jo er det samme lydmessig.

Nei det er ikke stereo, men lyd i begge øyrepropper :-), og nei det hakker ikke, det var ved avspilling i real playeren, via nokia converteren at det var et problem.

Lenke til kommentar

Espenah, heter Espen selv ;) hehe Takk for at du tok opp tråden min! Syntes også at tråden min ble helt ødelagt. Det ble bare masse briefing me erfaringer av telefoner og ingen klarte å svare på det egentlige spørsmålet... Men lurer på det samme selv. Ser jo også at du også har fått ubrukelige og unødvendige innlegg... Når man spør det spørsmålet vi har spurt, vil man ikke vite noe om noen andre telefoner. Så å da foreslå en annen telefon fordi "mp3 er så viktig for oss" er sprøyt, skal selv ha telefonen uansett åssen lydkvaliteten er... Men har bare et spørsmål om hvordan lydkvaliteten er, om "mp3funksjonen" er akseptabel?!

 

Må le... :lol:

Lenke til kommentar

Skal vi se om ikke vi kan klarne opp litt i ting. Har pest mye med dette selv. Jeg har begge (alle) programmene jeg har funnet for mp3 avspilling på denne telefonen. Mp3Go og Mp3Player. Mp3Go fungerer ikke skikkelig. Jeg vet at den egentlig er utviklet til 3650 og regner med at det er derfor (vet at begge er series60 og alt det der, bør vel egentlig fungere.) Jeg får opp en feilmelding (CHECKSOUNDDEV), så klikker programmet. De sekundene jeg hører av sangen før dette kommer opp sier meg at dette fungerer mye bedre enn Mp3Player som har en rett og slett ubrukelig lyd. Den er helt grusom rett og slett. Høres ut som om man hører gjennom høyttaleren og ikke hodetelefonene.

 

Vil tro at mp3Go kommer i en oppdatert versjon ettersom 6600 ser ut til å bli en populær telefon. Jeg har versjon 2.02 nå som vist er den nyeste.

 

Mp3Player er bare å kaste (så lenge det ikke bare er noe galt til denne telefonen som med mp3go da).

 

Konklusjonen, hvis jeg kan klare å trekke noen ut av de sekundene jeg har får hørt, må være at jeg egentlig er veldig skuffet. Ikke bare er lydkvaliteten dårlig (mp3go også egentlig) når man sammenligner med mp3spillere og cd-spillere, men man leiter liksom etter "bass-knappen". Lyden er ekstremt flat og med veldig lite futt i. Selv om den er adskillig bedre enn på mp3player.

 

Jeg ble skikkelig skuffet da jeg kjøpte denne telefonen med det mål for øyet å bruke den som en mp3-spiller. Mitt 256 minnekort var vel egentlig litt bortkastet da bruken ikke blir til dette. (Ganske overkill med 256mb til bilder!)

 

Håper vel egentlig bare på en oppdatert versjon eller en ny spiller som fungerer bedre!

 

Håper også at denne posten har hjulpet hvertfall litt etter utrolig mye styr og stell og usvarte spørsmål! :nice:

Lenke til kommentar

Hm.. Hvis man overfører en mp3 fil som er 3.5mb på datamaskinen men PC suite, så blir den konvertert til wav... Når den kommer på telefonen er den ca. 1.5mb, og lyden er MYE bedre en om man bruker den samme mp3-filen med Mp3Go. (wav-filen må vel brukes i realplayer)

 

Såh, konverter til wav og bruk realplayer.. Funker iallefall best for meg!

Lenke til kommentar

Hvorfor kan ikke 6600 være en mp3 tlf? Ettersom jeg har forstått så er 6600 laget også slik at man kan legge til de programmene man vil. F.eks et mp3 prg. Problemet ligger hos mp3 prg på tlf. Ennå er det ikke utviklet et godt prg for denne tlf og det er selvsakt kjipt,men det tar vel ikke så lang tid før det kommer.

 

Syns det er utrolig teit å si at man ikke kan bruke 6600 som mp3 tlf for det kan man. Det fins også EQ til series 60 hvor man kan justere nettopp bass og diskant. Er ikke noe fan av mono selv,men når man sitter på bussen eller toget så bryr jeg meg ikke så mye.

 

Poenget er at tlf kan brukes til alt bare man finner den rette prg varen. Herligheten med Symbian :)

 

Nokia 6600 er den beste tlf jeg har hatt..og jeg har hatt dem alle!!! :woot:

Lenke til kommentar

6600 er ingen MP3-mobil fordi Nokia vil presentere en oppfølger til 6600 om 3-4 måneder med MP3-støtte og dermed lure 6600-eierne til å kjøpe nok en ny mobil... Hadde ikke kostet Nokia særlig mye å implementere stereo-lyd i 6600, men da hadde ikke den neste modellen blitt like attraktiv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...