Gå til innhold

[Løst] DHL og gratis frakt?


Anbefalte innlegg

Vet dette kanskje er ett dumt spørsmål. Men, vi har jo denne "flotte" 350 kroner grensa, som er frakt inkludert. Frakt med DHL er jo aldri gratis, alt koster jo penger. Men hvis en pakke fra USA har merket kostnad (verdi på varen) til 300kr, og fraktkostnadder "0", "freeshipping", vil DHL da gå inn i sitt eget system og si nei, her har han i hvert fall betalt 50$ for frakt, så her blir det gebyr? eller godtar dem at frakt faktisk kan være inkludert i prisen til produktet?

 

Jeg vet jo at hvis det kommer en industrimaskin via DHL, og det står 20$ og free-shipping, så skurrer det, og dem vil sikkert kreve bevis, men jeg snakker generelt? ser mange klager noe voldsomt på DHL.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er masse steder man har gratis frakt ved kjøp på nettet, spesielt fra Kina (Ebay, AliExpress, dx.com etc). Gratis frakt betyr at sender tar kostnaden. Det er hva du har betalt som avgjør om du skal betale moms eller ikke. Det er derfor viktig at sender fyller ut pakkseddelen riktig. De som sender ofte er klar over det og vet at de skal sette en lav verdi på pakken uansett sånn at mottaker ikke skal måtte betale moms.

Lenke til kommentar

De som sender ofte er klar over det og vet at de skal sette en lav verdi på pakken uansett sånn at mottaker ikke skal måtte betale moms.

 

Det er jo litt feil. Veldig mange som skriver riktig pris på pakken, da det ellers kan gå hardt utover bedriften demmes.

Skulle pakken bli skadet under transport, så kommer du ikke langt når de ser verdien på den er $10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...