Gå til innhold

Bakgrunn til matfoto


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Treunderlag finnes du i alt fra trevareforetninger, Ikea (bord) eller på stranda som drivved. Fantasien er eneste begrensing egentlig for hva du kan bruke som underlag. Ser ut som det var brukt et bord på den linken du la ved.

 

Får desverre ikke åpnet linken med skåler osv da jeg er på jobb med strengt nettverk, så der får noen andre komme med tips.

Lenke til kommentar

+ diverse skåler, glass++ som dette: link

 

Den linken er stengt for visning.

 

Det treunderlaget så ut som utendørs veggpanel. Se om du finner et sted der de river et beiset hus, eller bytter kledningen, og spør om du får noen rester. Ellers kjøper du bare utendørs kledning og beiser selv i den fargen du vil ha.

Lenke til kommentar

Jobber som kokk, og driver en del med matfoto. Har funnet en del fine skåler i diverse bruktbutikker og på loppemarked. Tror Fretex baserer seg mest på å selge et helt servise, men litt mindre bruktbutikker kan gjerne ha et ukurant antall tallerker/skåler inne. Noen ganger finner du billige/gratis ting med skår i, noe som lar seg lett skjule vha vinkling eller kloning i LR/PS. De samme stedene kan du også finne haugevis med ukurant bestikk, type sølv med litt patina og personlighet.

 

Har også funnet mye underlag/bakgrunner utenfor flisebutikker (til bad/kjøkken/gulv). De har ofte en container med fliser som er skadet, små ting som et knekt hjørne. Ellers er det lett å finne trevirke på byggeplasser. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...