Gå til innhold

Overklokking + harddisk


worldin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har ikke noe AGP/PCI frequency lock ,m ne jeg har noe som heter AGP/PCI ratio, den kan jeg sette til fixed. greit nok jeg fikk klokka 200mhz og boota opp , men så låste den seg etter 3 minutter, fikk ikke engang pakket opp og åpnet CPU-Z. pcen min burde vel takle å bli klokka mer enn 200 mhz ?

Lenke til kommentar
jeg får klokket opp nor jeg setter ram freq til 3:2 , men da mister jeg vel ytelse på rammen, og hvorfor kan jeg ikke skifte på multiplier ? de gjorde der her http://www.hardware.no/art.php?artikkelid=2530

Du kan ikke bytte multiplier såfremt du ikke har en ES.

ES = engineering sample for de som ikke går rundt å husker på tbf (egentlig tre bokstavers forkortelser) i hodet ;)

Lenke til kommentar

ok,ja har vel sikkert ikke det :p , men jeg får ikke klokka den 200MHz en gang verken når jeg har minnet på 3:2 5:4 eller 1:1( i hvertfall ikke på 1:1) jeg synes dette er veldig rart, jeg har AGP/PCI freq fixed på 66/33mhz, det som skjer er at pcen bare låser seg, blir den for varm eller kansje jeg burde sette opp volten på den ?? jeg lar volten stå på den der er standard( ville høyere volt gjøre den stabil igjen da eller)?

Lenke til kommentar
jeg fikk 2334 errors på test 5, jeg vet ikke om jeg fikk så mange fordi testen kjørte gjennom flere ganger men jeg fikk nå i allefall error på test5 (bare der)

Da kan du prøve å bare kjøre en brikke av gangen.

Ifølge flere folk her på forumet så er ikke memtest så pirkete som et par andre programmer så jeg tror at en av brikkene kan være halveis ødelagt.

Den funker, men ikke som den skal.

 

For all del, det kan være ram porten og.

Endret av LoS
Lenke til kommentar

Hørtes merkelig ut . Jeg har har ganske likt oppsett som deg. Har overklokka min til 2,81 ghz (216 fsb) og jeg har corsair PC3200 ram som jeg kjører på 2-3-3-6. og den er på 1/1 og det går helt fint så det bør du ihvertfall klare. Måtte justere volten til 1,55 før den ble stabil. Har ikke testa noe videre klokking siden jeg bare for tiden har boxed-vifte. AGP/PCI er på fixed. Sannsynlig at det kan være ram-feil. Går ut ifra at du ikke har plassert brikkene feil. Hvis du har tre slotter skal de som regel stå i 2 og 3 - og hvis du har fire skal de stå i 1 og 3 eller 2 og 4. Er bare kjent med abitkort og de er som regel merket med fargekoder f.eks. to svarte som er bank 1 og to blåe som er bank 2. Sjekk hk-manualen, der står det iallefall. Du kan jo alltids også sjekke om dual ddr er enabled i bios, selv om dette skal skje automatisk hvis rammen er plassert riktig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...