Gå til innhold

Kjøpe festivalbilletter - Arrangør utsolgt


Anbefalte innlegg

Heisann!

Har et lite dilemma. Skal på landstreff i Stavanger i mai, og gikk glipp av siste billettslippet i høst. Må da kjøpe an noen andre som selger på facebook o.l. De fleste jeg kjenner som skal,selger ikke billettene sine, så jeg må som sagt da kjøpe av noen andre.

 

Billettene er ikke mottatt av kjøperne enda, de blir sendt i posten noen måneder før. Ønsker også å være tidlig ute, slik at jeg er sikret en billett, men er det noen som har handlet slik før? Har aldri gjort det selv, så kunne trengt noen tips om hvordan jeg bør gjennomføre et slikt kjøp med en fremmed.

 

takker for tips :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dei fleste som skal selge billettane sine henvender seg nok på facebook, nokre få legger kanskje også ut på Finn.

Etter at svartebørslova kom i 2007 (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2007-06-29-86) så er det ikkje like mange som legger ut billettane veldig tidlig sidan dei ikkje får selge billetten med overskudd. Dei fleste velger derfor å sitte på billetten nesten heilt fram til arrangementet startar i tilfelle dei likevell får bruke billetten sjølv, eller om dei har nokre vennar eller bekjente som vil ha billetten.

 

Eg ville også ha tatt kontakt med den som selg billettane slik at du kan få beskjed dersom dei får avbestillingar eller dei oppretter nokre fleire billettar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...