Gå til innhold

Hjelp til å finne fars aksjer etter hans dødsfall


son

Anbefalte innlegg

Hei
 

Jeg trenger hjelp til å finne min fars aksjer etter at han døde. Det er litt av en skattejakt og jeg har litt informasjon og gå på etter og ha gått igjennom papirene hans. 

Jeg legger ved et bilde av selvangivelsen hans fra 2014. 

 

ZmppclFT.jpeg

 

Der ser man jo litt av hva han hadde. Jeg har vært i kontakt med alle med navn i den listen. I scandiabanken hadde han aksjer for 118k og 286k i nordnet. Og ikke noe særlig i de andre listede. 

Men hva med "Verdi norske aksjer mv. i verdipapirregister" eller "Verdi fra utenl. selskap og fond" der står det jo inntekt på en del penger. Hvordan finner jeg ut hvor han hadde alle aksjene sine når det ikke står navn på alt i selvangivelsen og jeg ikke finner mer i de fysiske papirene han hadde hjemme hos seg.

 

 

Takk for all hjelp!
 

 

Edit: legger til at jeg aldri har hatt aksjer selv før, og at jeg fortalt bankene og bare selge. Men vet ikke helt om tidspunktet egentlig er riktig å selge i nå.

Endret av son
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk Pop, jeg ringte verdipapirsentralen og de hadde bare oversikt over de aksjene som allerede var oppført på selvangivelsen. Men det virker jo som det står mye penger i utlandet eller kan det hende at det bare er en del av aksjene som allerede står listet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...