Gå til innhold

Hvordan laget hjemmelaget Thaibiff og Ham and chips?


Carlgutt

Anbefalte innlegg

Måtte snike to ganske forskjellige spørsmål inn i en tråd. Det første jeg lurer på er hvordan man får til å lage den biffen man får på Thai - resturanter, den som er i ganske tynne skiver. Kjøper man bare en vanlig indrefile og kutter den syltynt, er det samma hvilken bifftype man bruker? Synes alltid at thaibiffen også har så saftig smak, virker som de bruker en slags marinade på den. 

 

eks

 

Thai%20Beef%20Garlic%20and%20Pepper.jpg

 

 

Det andre er den klassiske Ham and Chips retten som man ofte får i England. Her lurer jeg egentlig bare på hvilken skinke man skal kjøpe i Norge? Har aldri funnet noe i nærheten på vanlige dagligvarebutikker, må jeg gå til en slakter/kjøttdisk? 

eks

 

 

831177864_a210b05301.jpg

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjenner ikke til en spesifikk måte å tilberede biff som kalles for thai biff, men for å få mørt kjøtt er det i asiatiske land vanlig å marinere kjøttet i saften fra en lime eller riseddik. I noen land liker de og å banke biffen eller dyppe den i mais- eller potetmel før steking.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...