Gå til innhold

Nytt kabinett


Anbefalte innlegg

Skal kjøpe meg et nytt kabinett, det gamle begynner å bli litt, ja gammelt :)

 

Tenkte å bruke sånn rundt 2000kr og kabinettet burde se stilig ut :nice: Det bør også ha litt med plass og en del vifter.

 

tenker å kjøpe et Thermaltake "Skull" Xaser III Midi tower WM3000A, men er ikke helt sikker. Noen som har et annet kabinett å anbefale??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+891234
Termaltake kabinettene er, etter min mening, direkte stygge.

Stemmer. Selv har jeg fått nok av gedigne pcer, mitt neste kabinett m/hk skal være noe alà Shuttle. Ville nok gått for et stilrent Lian Li e.l. hvis jeg skulle hatt et kabinett som måtte oppfylle dine krav.

Lenke til kommentar

Jeg bare lurer på en liten ting; har du sett på CoolerMaster sine kabinetter?

 

Når jeg kjøpte meg ny maskin i sommer kikket jeg mye rundt etter det perfekte kabinettet (god kjøling, alu, stilrent, vindu, hovedkortskuff, thumbscrews, osv.). Etter å ha lest utallige tester og kikket igjennom mange webshoppers kataloger fant jeg frem til en produsent som gjennomgående fikk, om ikke bedre kritikk enn Lian Li, i hvertfall like god kritikk som Lian Li. Denne produsenten var CoolerMaster.

 

Kabinettene til CoolerMaster bærer preg av det samme som Lian Li sine kabinetter - stilrenhet. Men CoolerMaster er ørlite grann mer oppstæsjet enn Lian Li, og ser dermed etter min mening litt stiligere ut enn Lian Li. Ikke misforstå meg, jeg liker veldig godt Lian Lis kabinetter, men jeg har hatt et slikt et før (PC60 eller noe sånt tror jeg, miditower, helt standard, men god kvalitet). Og for å være helt ærlig synes jeg det ble noe kjedelig i lengden, akkurat som ThermalTake blir litt for spjåkete og harry i lengden.

 

Uansett, for å komme meg til enden av veien. Jeg kjøpte meg til slutt et CoolerMaster ATC111B-SXD. De selger det på Netconnection, og det passet perfekt for meg. Jeg sier ikke at det passer perfekt for alle dere andre, men for meg tilfredsstilte det absolutt alle de kravene jeg satt til et godt kabinett - gjennomført god kvalitet og gode løsninger!

 

Ulempen med CoolerMaster sine kabinetter er nok at de som regel faktisk er enda dyrere enn Lian Li sine kabinetter (ja, det er mulig). Det kabinettet jeg kjøpte er et aluminiums midi-tower med et fint vindu (virkelig pent med lysdempende plexiglass, for all dle, du ser katoder og leds inni hvis du vil ha det, men du får ikke vondt i hodet av det!) og dør foran. Ulempen er som sagt at det kostet litt mye - faktisk hele 2300 kr (uten frakt) for et miditower hos www.netconnection.no

 

Men, når jeg ser at du er interessert i å betale så mye som opp til 2000 kr for et kabinett bør du ta deg en titt på CoolerMaster sine tilbud. WaveMaster kassen til CoolerMaster har vunnet utallige tester for sitt innovative design og den gjennoført gode kvaliteten (blant annet på tomshardware, også likte folkene på overklokking.no det også, bare se her).

 

Hvis du vil ha et kabinett som er noe mindre spesielt enn WaveMaster kabinettet har de også andre gode tilbud, bare se selv!

 

mvh,

Per Ø

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...