Gå til innhold

PS/2 connector saitek


Anbefalte innlegg

Hei :)

Min far har et problem med sin saitek pro flight system https://www.komplett.no/product/340140/spill/pc-mac/tilbehr-til-pc/saitek-pro-flight-yoke-system#

Throttlene kobles til selve rattet med en PS/2 kontakt, men denne kontakten har blitt forferdelig sløv etter noen år med mye ut og inn, og mister dermed kontakten ofte. Det er visstnok hun pluggen som sitter på "rattet" som er slapp, men får dobbeltsjekket dette når jeg er hjemme en snar tur neste helg :) 

 

Det er desverre ikke slik som på saitek x52 at det er en enkel PS/2 ledning mellom stikke og throttle, så man kan koble ut på begge sider, men heller fast ledning på throttle, og connector på stikken.

 

Derfor skulle jeg ha fått satt inn ny slik connector. Problemet er at jeg ikke finner den noen sted. Tenkte derfor å omgå dette ved å for eksempel lodde/spleise ledningen sammen rett inn i rattet, å da omgå pluggen helt.

 

Før jeg begynner med noe som helst, noen som har tips til alternative løsninger/tips, og som kanskje har jobbet med PS/2 koblinger før?

 

Takk for svar, selv om det er tungvindt skrevet :)

 

Mvh

Agnar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...