Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Lekkasje og flueproblem i hybel-leilighet


Anbefalte innlegg

Den siste uka har det dukket opp små brune fluer i leiligheten. Trodde først det var pga et par poser med pant som hadde sått gjemt bort i et hjørne, men fluene forble uansett hvor rent vi holdt det og hvor mange vi knerket. I går mens noen gjorde oppvask så kjente vi plutselig en kloakkstank sige inn i stua. Trodde først det var enten kjøkkenvasken eller toalettet, men lukta kom fra kjellern.

 

I kjelleren har vi en kjellerstue som for det meste brukes av han som har hybelrom nede eller når vi har fest. Gulvet er dekket med steinfliser, utenom et sted som er bak/under fryseren som står der. Da jeg gikk ned for å undersøke lukte la jeg merke til noe som rann fra varmtvannstanken, ganske rett fram over gulvet til den motsatte veggen, og inn under kjøleskapet og fryseren. Usikker på om det var vann eller ikke, men det var definitivt det som stinket.

 

Har varslet husverten og det kommer en vaktmester iløpet av dagen eller imorgen for å undersøke. Folk har dusjet, brukt toalettet og vask uten at det enda har kommet en ny lekkasje. Om det er varmtvannstanken som har skylda i det hele tatt begynner jeg å bli usikker på. LIgger nemlig en planke sånn halveis foran varmtvannstanken, og vesken har på en måte blitt brutt fremom planken istedetfor bak hvor tanken ligger. Tror det tyder på at kanskje vannet har rent mot tanken og ikke fra den, og at vannet har rent fra veggen hvor kjøleskapet og fryseren ligger. Det var også rundt det område det var mest veske på gulvet. 

 

Jeg lyste nede der med lommelykt for å undersøke mer, og til min forskrekkelse oppdaget jeg en diger sverm med små brune fluer henge i området ved siden av og over fryseren. Det ligger ingenting i kjøleskapet/fryseren utenom noen spritflasker, så det kan ikke være på grunn av gammel mat eller noe tror jeg. Har ikke hatt mulighet å spørre han som bor der nede om han vet hva det kan skyldes siden han har vært bortreist siden onsdags kveld. 

 

Kan det hende at det har noe med jordgulvet under fryseren å gjøre? Og hvor har i så fall lekkasjen kommet fra og hvorfor stinker den så mye? Noen som har løsningsforslag til dette mysteriet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...