Gå til innhold

Dobbelskjerm, trenger råd til kort!


Snickers-is

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

før i tiden var der slik at man fikk et dårligere skjermkort dersom man kjøpte AWI , med det mener jeg at AWI 9800 ikke kan sammelignes med et annet 9800.

 

Dersom du kjøper et speperat tv kort, vil dette ha en bedre tuner en det du får som innebygget, slik var det før hvertfall. Mitt tv kort er vel 2 år gammelt nå, og det er jeg strålendes fornøyd med. Så jeg tror ikke det er noe du taper på særlig lenger, ettersom det sikkert har blitt bedre med tiden. Jeg er derimot usikker på hvordan selve GPU'en yter mellom de 2 kortene.

Ellers så er vel et hvilket som helst kort med 2 utganer på å "anbefale", det spørs bare vilken prisklasse du tenker deg. de er vel slik at du kan bruken en DVI -> D-SUB converter på de fleste skjermkort, dersom du kun har VGA.

 

Det er hvertfall konge å ha 2 skjemer, hadde 2 17" crt før, nå har jeg en 19" LCD. men savner det å ha 2 skjermer. Har du først vent deg til det så er det vanskelig å vende tilbake :)

Endret av Folo
Lenke til kommentar

Hvis du ikke skal spille spill så er Matrox veldig bra, og G450 eller G550 med 32M RAM er mer enn nok.

Grunnen til at spill-kort har så mye minne er for å holde 3D objektene i skjermminne.

 

Ett Matrox G450 32MB kort til ca 900 hos Komplett skal klare en oppløsning på 2048x1536 ved 85 Hz på hver skjerm. Tror den har to VGA utganger direkte og ingen overgang trengs.

 

 

Har brukt G400 selv siden 2000 og eneste jeg har å si noe på er hastigheten i moderne spill. Den er derfor "degradert" til server-pcen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...