Gå til innhold

Finnes det noen spill for en som er spill lei?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hvorfor? Assassin's Creed har jo oppdrag basert på ekte historie :D. Hvis du liker god storyline og singleplayer, da er Assassin's Creed noe for deg.

Basert på ekte historie? Det bør du ta med en solid klype salt. Det gjør det uansett ikke nødvendigvis til et bra spill.

 

Jeg sa flere ting også, som "Hvis du liker god storyline og singleplayer, da er Assassin's Creed noe for deg."

Lenke til kommentar

 

Hva er det som er grunnen til at du ikke klarer mer enn et par minutter med GTA og Witcher ?

 

Er det slik at du ikke orker å engasjere deg i spillene, har hatt tilfeller av det selv med jevne mellomrom og da spiller jeg som regel WoT, Warthunder, Armored Warfare.

 

Ellers kan du alltids ta en pause ifra spilling en liten stund, opplev sommeren. Lysten  til å spille vil alltids komme tilbake.

Vet ikke helt hva det er som gjør at jeg ikke klarer mere enn noen minutter av GTA V eller Witcher 3. Tror kanskje jeg trives best i multiplayer verdenen hvor man sammarbeider med andre folk. I de aller fleste singleplayer spill, så begynner jeg å kjede meg rimelig fort.

 

Du kan jo prøve noe sånt som dette her i GTA V :D  :w00t:

 

 

Edit: Glemte linken :p

Endret av Ash of Titan
Lenke til kommentar

Sitter for tiden med Until Dawn på PS4. Trodde hele tiden det bare var Evolve med tenåringer og en morder, spesielt siden Slasher Volume 1: Summercamp ser ut til å bli det. Men tvert imot er Until Dawn en single-player hyllest til slashere, og sterkt historiedrevet. Det er veldig mange og relativt lange cutscenes her, men vi får ta en drøss valg som påvirker historien og fører den i totalt forskjellig retning. Er du lei spill og har en PS4 er dette absolutt å anbefale, spesielt hvis du liker slashere som Friday 13th, Halloween, My Bloody Valentine, Scream, I know what you did last summer, Urban Legend og så videre. :) Elsker dette spillet, selv om det strengt tatt er en interaktiv film.

 

(og bare for kødde litt med Super Shrek er dette en svært bra historie og svært single-player.) :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...