Gå til innhold

Generelle og spesifikke spm ifm ny stasjonær PC


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har et par korte spørsmål ang ny vannkjøling ifm med oppgradering av riggen, se her for tentativt oppsett. Tilbakemeldinger på oppsettet mottas også! 

 

1) Er folk her enig at et par 90 graders kompresjonsnipler i ny og ne er innafor? Se her for test av problemstilling. Her er riktignok økning i CPU-temp estimert og ikke faktisk målt. Likevel, man må angivelig ha 30 stk 90 graders for å øke én grad på CPU.

 

2) Hvor mye lavere temp kan man ca vinne på å kjøre to pumper i serie? Se her for test med mange tall for trykk og flow som sier meg lite... Hvor mange komponenter i loopen burde føre til at man skal tenke på to pumper?

 

3) Jeg tenker 2 stk 420 rads for oppsettet over, som skal overklokkes. Er det overkill? Gjelder fremdeles tommelfingerregel om 1 stk 120 eller 140mm  radelement per komponent som skal vannkjøles pluss en ekstra (dvs en 360 eller 420 rad for vannkjøling av GPU og CPU)? 

 

Tentativt oppsett til vannkjøling av riggen over 1 stk pumpe EK DDC 3.2 PWM inkl topp/reservoir, 2 stk 420 rads, CPU- og GPU-blokk fra EK til henholdsvis 5820k og 980 ti, samt div kompresjonsnipler og slanger (1/2" ID 3/4" OD), kjølevæske mm. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...