Gå til innhold

oppdatere fra Win 7 til 10 - Formatering?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kjører nå Windows 7 pro, og tenkte og oppgradere til Win 10 når jeg får mulighet til det. I utgangspunktet hadde jeg tenkt og formatere maskinen før jeg oppgraderer slik at jeg ikke drar med meg gammel grums, men så ser jeg dette om Win 10:

 

"

Kan jeg installere Windows 10 på nytt etter oppgradering?

Ja. Når du har oppgradert til Windows 10 med gratisoppdateringen, kan du installere den på nytt eller foreta en ren installasjon på den samme enheten. Du trenger ikke å kjøpe Windows 10 eller gå tilbake til forrige Windows-versjon og oppgradere igjen.

Du vil også kunne opprette ditt eget installasjonsmedium, for eksempel en USB-minnepinne eller DVD, og bruke det til å oppgradere enheten eller installere på nytt etter at du har oppgradert

 

"

 

For meg som må ha det inn med teskje, betyr dette at jeg like godt kan oppdatere til Win 10 ved første mulighet, også kjøre den så lenge jeg måtte finne for godt. Og når jeg på et senere tidspunkt vil formatere maskinen kan dette gjøres uten å starte på nytt med Win 7? Altså foreta en formatering fra den oppdaterte Win 10?

Endret av birkerot
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...