Gå til innhold

Oppnå høy kvalitet via remote desktop


Anbefalte innlegg

Hallais folkens. Kort fortalt, så ønsker jeg å oppnå høy kvalitet / fps med remote desktop. Windows sin programvare fungerer helt fint, med unntak av streaming av video. Spotify og slikt er ingen problem. 

 

Maskinen som skal kobles til : 

Denne står rimelig langt unna, har en ping på ca 40MS. Den står dog på 500/500 nettlinje. Maskinen har ikke dedikert skjermkort, så ytelsen er lav - Men ikke _SÅ_ lav. Bruker denne som "pc" til en tablet jeg har. Kjører winidows 10 beta. Dette er en virtuell maskin som kjører på en større server. 

 

Maskinen som viser bilde : 

Dette er en sånn kombinert tab og pc, med windows 8.1 installert. Intel atom prosessor, SSD disk og litt sånn. Orker HD filmer, men det stopper der. Fraktes overalt, og har stort sett tilgang til fiber med 25/25 kapasitet eller mer der jeg er. 

 

Så til problemet mitt, som egentlig ikke er ett problem, men ett ønske : 

Remote desktop fungerer helt fint sånn egentlig, men jeg ønsker å kunne bruke youtube og slike ting. Jeg opplever at video og lyd sklir fra hverandre med flere sekunder til tider, noe som ikke er godt nok. Hva dette skyldes er jeg ikke sikker på. Kvaliteten trenger ikke være topp, men jeg vil gjerne ha høy FPS, slik at det ikke "lagger". 

 

Så, er det noen som har forslag til software som gjør denne jobben bedre enn remote desktop management innebygd i windows ? Kan sikkert betale noen kroner, men gratis er naturlig nok å foretrekke. 

 

Hvis noen lurer på hvorfor jeg gjør det slik, så er det rett og slett fordi jeg bruker en del tyngere programmer når jeg er på farten. Har også rundt 500gb med bilder og 10gb med dokumenter liggende på den, så det ender alltid opp med at jeg bruker den fremfor lokal maskin

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t8fn5F

Om du har tilgang til 25/25 fiber linje, så ser jeg ikke grunnen for at du MÅ kjøre youtube over RDP.

Men det finnes en løsning.

Løsningen heter RemoteFX.

RemoteFX krever dog Windows 2008 R2 og et dedikert skjermkort med eget minne kjørende på en server med Hyper-V virtualisering.

Ved et slikt oppsett, så må det anskaffes en Remote Desktop lisens også.

 

Om du skal ha noe som ikke er Microsoft, så er Citrix veien å gå.

 

Løsningene finnes, men om de rettferdigjør ditt krav om Youtube over RDP tviler jeg sterkt på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...