Gå til innhold

[Løst] Vil en ny iPhone 4S oppleves som (veldig) treg i dag?


L_T

Anbefalte innlegg

Jeg er drittlei av store (og dyre) mobiltelefoner, og særlig av "to-hånds" telefoner, og syns i tillegg at den sorte iPhone 4s er den fineste telefonen som er laget siden tidenes morgen. Vurderer derfor å kjøpe meg en ny iPhone 4s nå til ca 2000, etter å ha hatt diverse annet i flere år, hovedsaklig Galaxy'er i alle former og størrelser (fra S2 til Note). 

Jeg bruker telefonen til relativt enkle ting - ringe, sende sms, email og kalender, spotify, og enkle apper som rutetider, flytog, taxibestilling etc - og er ikke spesielt opptatt av kameraet, eller fingeravtrykksleser, eller vanntetthet... Dere som har peiling på iPhone: vil en ny (ikke pre-owned eller noe sånt) iPhone 4s være veldig mye tregere enn dagens telefoner (til alminnelige oppgaver, ikke spill etc)? Jeg vet at lagringsplassen er laber, men det er heller ikke så viktig. Jeg lagrer ting på pc eller nettbrett eller i en sky. Ikke på telefonen. Det eneste som evt hindrer meg i å kjøpe en iPhone 4s er at jeg er i stuss på om den kan oppleves som veldig treg. Det takler jeg ikke tror jeg. Lynrask trenger den ikke være, men heller ikke merkbart "hengete". Hva kan jeg forvente? :))

Og til fanatikerne og entusiastene som nå steiler: en annen iPhone er ikke et alternativ. IPhone 5c ser teit ut, iPhone 5s er for dyr og ser kjedelig ut, og iPhone 6 er altfor dyr og for stor og ser også kjedelig ut. Galaxy'ene, Xperia, Lumia etc, de er for kjedelige alle sammen, og/eller for store eller for tunge. Og for the record: Dette er mine høyst personlige meninger. Jeg liker en fin telefon, så design teller. Alle andre er selvsagt fri til å mene hva de vil :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

Tja, Iphone 4s er ok den. kan være treg i nettsurfing etc. spesielt sider med mye flash. Har hatt og brukt en 4s fra den kom ut til desember i fjor, og grunnen til bytte var batterikapasiteten. Den har vel vært en av de bedre telefonene jeg har eid når det kommer til fysisk utholdenhet, men den biten kan like fort svinge den andre veien ;)

Lenke til kommentar

Er det fordi batteriet var blitt for dårlig med tiden, eller har iPhone 4s generelt dårlig batteri? Lading hvert døgn er greit, det må man med de fleste i dag virker det som.
Og når det gjelder fysisk utholdenhet så har vel litt med eieren og gjøre også er min erfaring :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Det ble dårlig over tid, det siste halvåret den var i bruk så var det slik at under 50% batterikapasitet og den skrudde seg av ved kalde temperaturer av en eller annen merkelig grunn. Men det kan fort vekk skyldes andre ytre fysiske påkjenninger tlf fikk. Den datt blant annet ut av hytta på lastebilen ved et par anledninger :p Men på den andre siden så mistet et familiemedlem sin 4s fra sofapute høyde og ned i gulvteppet og det var det for den tlf. 

Lenke til kommentar

Greit nok at du synes 4s har et fint design, men man kjøper rett og slett ikke den i 2015.. Det finnes ingen unnskyldninger!

 

Når det gjelder design/str.. hva med Galaxy A3? Særdeles liten formfaktor ifht størrelse på display, og etter min personlige mening et fint design. Stort overrasket over dama sin A5

Lenke til kommentar

Greit nok at du synes 4s har et fint design, men man kjøper rett og slett ikke den i 2015.. Det finnes ingen unnskyldninger!

 

Når det gjelder design/str.. hva med Galaxy A3? Særdeles liten formfaktor ifht størrelse på display, og etter min personlige mening et fint design. Stort overrasket over dama sin A5

Greit nok det. Men jeg er ikke så opptatt av hva "man" gjør og ikke gjør :))

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har fortsatt en 4S i heimen som er i daglig bruk. Funker fint enda, selv om den er fra 2011. Ytelsen er noe tregere enn nyere telefoner på en del ting, selvsagt, men ikke noe problem. Pleier å ta full reset og sette opp på nytt manuelt ved hver nye generasjon av OSet. Batteriet holder fortsatt et par dager, men det er ganske lett bruk.

 

De nyere modellen har kun 8 GB lagringsplass, noe som fort kan bli litt snaut.

Lenke til kommentar

Datteren bruker min gamle 4s hver dag. Mail, meldinger musikkavspilling fungerer helt greit, den er merkbart tregere enn nyere telefoner, men som zanta skriver: ikke noe problem. Har du ikke ørten faner er den helt grei til å surfe med også.

 

Hun lader vell annenhver dag ca.

Lenke til kommentar

Min 4S fungerer også greit, men som det nevnes tidligere her så har den et problem angående batteritid i tillegg til temperaturfølsomhet. Sannsynligvis er batteriet noe bedre nytt.

Må som oftest lade batteriet flere ganger per dag noe som kan unnskyldes med hyppig bruk av apper.

Dette er vel den viktigste grunnen til at jeg føler at et bytte er på tide.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...