Gå til innhold

Vurderer Zenbook - bekymringer


Anbefalte innlegg

Vipper mellom å kjøpe en Zenbook eller Macbook pro, har egentlig mest lyst å gå for zenbooken pga dedikert skjermkort og win10 men etter å ha lest en del virker det som at det er et gjennomgående problem med hele serien at hengslene på skjermen knekker sammen etter så lite som et halvt års tid. 

 

Har også lest at den har problemer med fargene fra fabrikk men det skal kunne løses ganske greit ifølge det jeg har lest, er det noen som vet om noen flere ankepunkt hos zenbooken, evt vet om de har gjort designendringer/oppgraderinger på hengslene i senere tid? 

 

http://www.amazon.com/Zenbook-UX303LN-DB71T-Quad-HD-Display-Touchscreen/dp/B00KTL21RA

 

Synes det er skummelt mange dårlige brukeranmeldelser grunnet hengslene.

 

Setter pris på innspill. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ang fargene på skjermen gjelder det modellene med Q-HD skjerm, dette er et hardware problem og kan ikke fikses. Endrede fargeprofiler hjelper litt, men kan ikke fikse problemet. FullHD utgavene har ikke dette problemet. Har fullHD zenbook selv og skjermen er svært god.

 

at hengslet på høyre side knekker etter litt bruk er dessverre et problem, ihvertfall på noen produksjonsserier. Ett verksted sa at det hjalp mye om du åpnet skjermen ved å ta midt på, i stedet for i høyre hjørne når man åpner maskinen, dette reduserte belastningen mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...