Gå til innhold

Joda, en ny side å slakte


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selve idéen er god, men den er ikke så spesielt godt gjennomført. Kvaliteten på bildene er et stort minus. Bildene i galleriet var bare små, dårlige versjoner av noen tegninger. Så ut som thumbnails, men det var ikke det...

På steder med mye tekst ble det vanskelig å lese det som står der.

Siden har, men noen endringer, potensiale med sitt originale design.

Lenke til kommentar

Ved øyekast anet jeg potensiale i idéen, men ved litt navigering fant jeg ut som alle de andre, at dette ikke er godt nok gjennomført.

 

Navigeringen i seg selv er dårlig, og vertikal tekst liker vi ikke.

 

Siden det er ulik layout på hver side, er det et mareritt og dra dit med isdn. Ha istedet samme layout på alle sidene. Ikke sett inn ett bilde på hver side ved hjelp av <img>, men fiks et bakgrunnsbilde.

 

Selve teksten blir også for dårlig. For brukere som ikke har bilder aktivert av en eller annen grunn, får jo ikke med seg noe som helst. Ikke ha all tekst som bilder, blir dessuten mye enklere å oppdatere når du enkelt kan endre tekst i selve koden.

Lenke til kommentar

no shit. Sier jo at jeg er helt imot måten dette gjøres på. Skal som sagt overtale gutta til å bruke noe annet enn bare bilder til søndag.

Størrelsen på bildene var over en MiB da jeg fikk de :roll: Har en venninde som lastet siden over modem nå. det gikk visst ikke så værst ille

 

Å bruke samme bilde på alle sider tror jeg utgår. De vil ha ulike. Det jeg tenker på er at nå man trykker på en link på hovedsiden så hadde det det vært bedre å zoome den delen av bildet på undersiden - bakgrunnsbildet til om oss hadde kommet opp under kontakt. da får man en mer helhetlig visuell navigering.

 

Ellers kunne jeg tenke meg å bruke bakgrunnsbildene uten tekst og heller legge inn tekst i <div>'er plassert der det er tekst nu. Sammen med et par skjulte teskstsnutter vil siden bli seende rimelig brukbar ut i en nettleser uten css-støtte og.

 

Kan noen beskrive problemene ved navigeringen litt nøyere? Den består jo i stor grad av tilbake og neste linker. Dette er opplagt linker (synes jeg). Dessuten er vi alle oppfostret med at bak en logo (stormtt.net) finner man en link til forsiden. Mener dere at man absolutt MÅ ha en konvensjonell meny? Hvis jeg legger til en søt liten en over bildet som alternativ?

 

PT: det med forklaringen av teksten var ikke ment som en unskyldning - bare til opplysning :)

 

edit; ingen som har nevt dimensjonene enda..? Alle bruker bra oppløsning skjønner jeg ;) innholdet er 1003px bredt

Lenke til kommentar
utdyp dms, utdyp! Grav fram all dritten du har på lager. Eder og galle!

Første bud for en nettside som skal presentere en bedrift er at den skal være enkel, informativ og uten ekstra tull og dill. Det betyr ikke at den må være kjedelig, men brukervennlig. Slik siden er bygget opp nå må man bla frem og tilbake og opp og ned et utall ganger for å finne informasjon, og det er vanskelig å vite om man faktisk har lest alt som står. Det jeg savner er:

  • En ordentlig meny
  • Informasjon som hører sammen samlet på ett sted
  • Sitemap

Det er også helt bak mål å benytte rene bilder til layouten. Det gjør utskrift til et ******, oppdateringer blir tungvint og som allerede nevnt; siden er ubrukelig når man har bildevisninger skrudd av.

Det var alt i denne omgang, jeg kommer sikkert på mer senere ;)

Lenke til kommentar

Det er helt fantastisk hvordan enden, takk for bryet med å "skrive" siden forresten, ikke noe diss til deg for det MEN, og for at du foreløpig la den ut. Det som er tilfelle er at det som er lagt ut, IKKE er noen ferdig side. In fact, "bildene" på sida, er bare "ideskisser". Fatter ikke hvorfor du la ut siden her på forumet da enden. Lite vits. Skjønte automatisk da jeg så at du hadde postet den at det ville bli mye diss på grunn av dårlig oppløsning av bildene... :(

 

Utseendemessig vil det bli mye bedre. Planen er å bruke bildene som bakgrunn, og tekst som aktive vinduer...If you catch my drift. Dessuten vil det ikke bli HALVPARTEN så kornete og jævlig. Ble helt fra meg da jeg så hva kjære, kjære enden hadde postet her. Meningen er ikke at det skal være stygt å se på - tro meg. Da hadde jeg gjort en bedre jobb...haha.

 

Testet den uferdige "siden", og det var selv med min NGT adsl bravo et rent ****** å navigere. Ett ord: LOADING TIME. Da jeg hater dette selv, blir det gjort forbedringer på dette.

 

Takker for alle som posta svar her, og håper dere er interessert i å kommentere den framtidige FERDIGE sida og. Forresten, var det dårlig at man ikke kunne se hva man hadde lest? Bør jeg legge inn f. eks "side 1/6" osv?

 

Takk for meg. [[email protected]]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...