Gå til innhold

Samsung Note 3 med wifi problemer


Anbefalte innlegg

Kjøpte en ny SG Note 3, og den kjører siste versjon 4.0.3. Måtte oppdatere prg.versjonen via mobildata. Grunnen ligger at den vil evt klarer ikke koble seg mot Wifi. Har måtte igjenopprettet til fabr.innstillinger to ganger for se om den koblet seg mot Wifi. Men det gikk ikke. 

Det kommer opp nettverk som kan koble opp mot, og har tastet inn passord for valgte nettverk. Beskjeden kommer opp lyder: Henter IP adresse, da søker den hele tiden ved søkesymbolet ruller rundt. Etter en stund på ca 5 minutter komme opp meldingen: Kunne ikke hente IP.

Trolig er dette en programvare feil og vurderer sterkt å heve kjøpet.

Søkte på nett for finne om hva dette kan skydles, men ingen resultat. Noe her som er kjent med problemet og kan hjelpe meg ?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg kobler mot Wifi med S Note 3, så vises beskjeden: henter IP adresse, og etter på kommer meld. Kunne ikke hente IP. Andre enheter som mac og ipad og iphone fungerer det fint. Forklar nærmere hva du mener med b,g og n eller mixed. Skjønte ikke mye hva det menes med b,g eller n. Vurderer fortsatt å heve kjøpet...

 

For  å få Wifi må jeg hele tiden trykke på flymodus av og på. Da kommer Wifi symbolet frem. Og det er opplagt det er feil med innstillingene under Wifi. For normalt skal den koble seg opp mot Wifi automatisk.

Endret av Monica1970
Lenke til kommentar

Men etter ha satt den i flymodus og tok ut simkortet så kom Wifi symbolet opp, lasted ned de siste oppdateringer. Jeg mente det var 4.3. versjon da jeg kjøpte den, men oppgraderte den til 4.4.2. Og har etter tid sett at Wifi kommer på når jeg klikker på Wifi symbolet. Jeg tror bare det måtte ha en oppgradering til 4.4.2 slik at det få Wifi opp.  Ellers fungerer den veldig bra, og skulle gjerne ha hatt tips som gjør om hvordan en endrer innstillinger som gjør at batteriet varer lengre. Ved å holde på hjemknappen så dra de programmene mot høyre så skal de avsluttes. Stemmer det ? Tips er ikke dumt å få.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...