Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Bilstereo fungerer ikke, Opel Astra


midand

Anbefalte innlegg

Hei!

Plutselig har bilstereoen sluttet å fungere i bilen (Opel Astra). Verken CD eller radio fungerer, så mye tyder på at det er dårlig kontakt som er problemet, særlig da den plutselig slo på seg selv for en kort periode da jeg traff en hump i veien.

 

Er svært lite kyndig på feltet bil, selv om jeg kan helt basic vedrørende lyd. Lurer på hvor enkelt det er å få fikset dette.

 

Har vedlagt bilde, prøvde å bruke en liten skrutrekker for å åpne fronten, men det var ikke mulig da hullene var "tomme".

 

Er dette noe man kan ordne selv, isåfall tas hjelp imot med stor takk, eller er man nødt til å ta bilen til et verksted?

 

 

post-174137-0-87752400-1430258916_thumb.jpg

Endret av midand
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant denne videoen som kanskje kan hjelpe deg med å ta ut fronten:

 

https://youtu.be/4Gd5Kltj0zQ?t=2m54s

 

Det er russere som herjer, og ikke helt nøyaktig samme spiller som du har, men det gir deg kanskje en pekepinn. De bruker spiker i hullene. I denne videoen bruker de et annet verktøy: 

 

Det høres ut som dårlig kontakt, spesielt siden den kom til live etter at du traff en hump. Dette er noe du enkelt kan fikse selv. Åpne opp, sjekk at alle tilkoblinger sitter ordentlig. Da er det bare å teste om det fungerer eller ikke. Hvis dette ikke hjelper, er det kanskje brudd i en kabel - men det er relativt liten sannsynlighet for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For å ta ut spilleren må du ha et verktøy som passer i hullene. Dette kan du ganske enkel lage selv. Verktøyet settes inn i hullet, så er det bare å presse til en av sidene samtidig som du drar utover. Da låser du opp mekanismen og drar med deg spilleren ut.  

 

Slik ser gjerne verktøyet ut. 

http://www.modifiedlife.com/images/ford-removal-tool.jpg

 

Edit: 

Endret av Mr. A
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...