Gå til innhold

Diablo 3 : Co-op


Larzen_91

Anbefalte innlegg

Er det noen her inne som spiller Diablo 3 på PS4 som kunne vært interessert i å ha noen å spille med? I så fall er jeg på utkikk etter det samme. Headset/mic er en fin ting, da jeg er av typen som ikke helt ser vitsen med å spille co-op uten effektiv kommunikasjon. Ta gjerne kontakt dersom dette høres interresant ut :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har aldri klart å spille dette spillet co op, et par ganger har noen random joinet meg, men de har blitt borte igjen før jeg rakk å spille sammen med dem. Først trodde jeg kanskje jeg måtte ha kommet et visst sted i storyen før jeg kunne spille online, men jeg drepte diablo her om dagen.

 

Ved character-selection screen, pleier jeg å trykke R3 og sette åpent (ikke bare venner). Er det riktig fremgangsmæte? Spiller på expert.

Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet kan man spille co-op fra første stund. Når du spiller "open" så kommer og går folk når de vil. Muligens at dette er folk som bare svipper innom og sjekker tilstanden og ikke ser seg fornøyd for så å stikke igjen. PC har det vel greiere der, i hvert fall hvis det er likt som D2, for der setter man en tittel på game session hvis det var noe spesifikt man var ute etter.

 

Så jeg tror ikke det er du som gjør noe feil. Selv foretrekker jeg ikke å spille med randomers. Samtidig er det fint å treffe nye folk, så lenge de kan kommunisere. Minstekravet på det området er jo headset, og for min del forståelig norsk/engelsk.

Lenke til kommentar

^ Jeg skulle gjerne ha blitt med deg, eller noen andre her, på å spille online.

 

Men jeg spiller bare tilfeldig innimellom, og jeg har ikke headsett eller mikrofon. Evt har jeg Playstation camera, men jeg tror ikke det duger.

Endret av Tailzo
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Bare for all del ikke gå online / public gameplay. 99% kjangse for at noen vil ødlegge din paragon progress, og plutselig er du level 3000. Dem bruker gem of ease, og slik det er nå

er det shared xp. Håper blizzard gjør noe med dette, men virker som dem driter i det meste på console. 

 

Spill bare med venner eller co-op med dama ;) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...