Gå til innhold

Valg av ny telefon, Android


Anbefalte innlegg

Er usikker på hva jeg skal velge. Tenkte egentlig på HTC One M9, men ser at tester klager på kameraet, da blir den fort irrelevant. Samsung har gitt meg smaken av plastikk, og er ikke aktuelt selv om de har forbedra seg. Sony har Z3, men vet ikke om det er verdt å vente til Q3 for Z4 der?

 

De jeg ser som aktuelle er One M9 og Z3 (evnt vente på Z4), men er åpen for alt som ikke heter Samsung og Apple.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Endte faktisk med en Z3 etter en veldig rask runde med tenking. Tenking som innebærte tanken hva som skjedde når min One M7 gikk gaiken og måtte på verksted. Alle bildene lå på en viss fastlodda minnebrikke på hovedkortet som var gåent. Ergo kom jeg til å miste ALT.

 

Minnekort, jeg ville ha minnekort. Telenor hadde tilfeldigvis en grei deal på en Z3 med samme abo som jeg har idag, pluss et actionkamera som har fått helt greie reviews, og da slipper jeg å kjøpe meg et separat.

 

Totalpris på 8400 på et år, trekker fra 399*12 som er fast abonnementspris vanligvis, så koster telefonen meg 3600 med kameraet, Komplett tar enda 5000 for den, så kan ikke si noe på prisen.

 

Hadde Motorolaen hatt minnekort, så hadde jeg valgt den uten tvil, det var det eneste som stoppa meg.

Endret av Jakke
Lenke til kommentar

Z3 er ikke et dårlig valg. Superhappy med min Z3C, og jeg kom også fra HTC One M7. Batteritiden alene var verdt oppgraderingen.

 

Anbefaler deg sterkt å kjøpe en lade-dock for magnetisk lading, så slipper du å åpne flappene hver gang - noe som også sliter på på de over tid. Du får de på elkjop, expert osv, aller billigst herfra:

http://www.mytrendyphone.no/shop/sony-xperia-z3-157460p.html

Endret av fflex
Lenke til kommentar

Selv veldig happy med Z3C, du kommer ikke til å angre :) Alternativ til ladedock:

http://www.amazon.co.uk/Magnector-X-202-Performance-Xperia-Charging/dp/B00H2EEB4S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427190804&sr=8-1&keywords=z3+magnetic+charger

Utrolig grei å ha..!

 

Ang bilder/media/minnekort - Har du ikke aktivert automatisk backup til enten G+ eller Drive? Det er definitivt å anbefale, alle bilder og video ligger i skyen uten at du merker noe som helst - og et plussmoment er at det er meget enkelt å se bildene på pc/tv, de ligger jo allerede ute på G+ profilen, og er enkelt å dele et eller flere bilder med andre om man vil. Vil man ikke, er all media selvsagt helt privat og usynlig for andre.

Lenke til kommentar

Ser nå at jeg blir å savne IR-blasteren KRAFTIG tho :/ Brukte den en del til TVen når jeg mista fjernkontrollen, og nå har jeg funnet apps til å bruke den til fjernkontroll til kameraet.

 

Ser ut som HTC One får leve som kamerafjernkontroll da :p

Lenke til kommentar

Kanskje noe lignende denne kan være et alternativ. Kan dog bli vanskelig å få plass til den grunnet luka. Og USB-porten er også på feil plass. Det ryktes at Z4 vil droppe luka over USB-porten som vil gjøre det lettere. Håper også at de vil fornye kameraet som i praksis har vært omtrent uendret siden Z1.

 

Det finnes også noen løsninger med IR-dioder man plugger i hodetelefonutgangen. Men jeg er skeptisk til de både med tanke på mulig skade av telefonen og rekkevidde. Kanskje noen andre her har har erfaring med det.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner til til 4-pins kontakten og at den er vanlig i de fleste telefoner nå. Det har også vært to ulike måter å koble den 4-pins kontakten, men nå bruker alle samme måte som Apple.

 

Jeg trodde det kunne fungere dårlig grunnet de IR-adapterne jeg har sett tidligere bruker bare 3 kontaktene. Det kan selvfølgelig være at den ene ikke er koblet opp. Men siden det bare nevnes i-produkter tipper jeg det kan være relatert til forskjellen i håndteringan av knapper på headset-ledningen. Tror Apple hadde en patent på ulike knappefunksjoner ved hjelp av ulik motstand i hver knapp, kan være den gjør det ved å sende ut en spenning som denne IR-senderen benytter seg av.

 

Nå har vel Z3 og muligens Z3 compact en 5pins kontakt for stereomikrofon.

Endret av Kongeskipet
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...