Gå til innhold

Terrengsykkel nybegynner


mariusno

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg skal kjøpe meg ny sykkel i budsjettklasse. Det finnes et utall av sykler der ute og jeg sitter på ganske lite kunnskap om sykler.

Jeg tror jeg har funnet noen alternativer. For at jeg ikke skal kjøpe katta i sekken håper jeg at noen kan komme med meninger, erfaringer eller alternativer. Syklene jeg har funnet er:

https://www.gsport.no/produkt/138084/merida-mtb-big-seven-300

https://www.gsport.no/produkt/138146/giant-terreng-talon-27-5-3

http://bikeshop.no/Sykkel/Komplette-sykler/Terrengsykkel/Kross/Kross-Level-R6-275-Terrengsykkel-Sort-Gr%C3%B8nn-Str-MR15KE27192498-p0000064916

Disse syklene representerer også budsjettet.

Håper noen kan ta seg tid til å svare, takk på forhånd.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle de tre der virker (veldig) ok for meg, ca også min prisklasse.. Har en Scott (Scale 770) sykkel som likner mye. Denne har lockout av dempegaffel på styret, noe som jeg har blitt nokså glad i. Ser ut som at bare Kross'en har det av disse. (Kan muligens ettermonteres?) Men jeg ville ikke latt det alene være utslagsgivende. Søk på nett etter erfaringer med gearene og gaflene. Også har jeg etterhvert konvertert til klikkpedaler og sykkelsko, selv på terrengsykkelen min, tror det kan være noe å vurdere i tillegg (men regn med noe plunder/ småvelt..  :-)  )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...