Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heisann!

Mitt kjære Logitech G35 headset har på vel overtid på diverse garantier og etter god tids tjeneste begynt å falme og falle fra hverandre så da har jeg kommi fram til at det er på tide med utbytting.

Har kommi fram til at jeg vil ikke være så kjedelig at jeg bare går for et nytt G35 som jeg vet funker.

Har sett på en del forskjellige:

  • Steelseries Siberia Elite Prism
  • Corsair H2100/H1500
  • HyperX Cloud II

Alle tre ser fine ut og har fått god kritikk der det gjelder for min del. Eneste spørsmålet som gjenstår er størrelse på bøylen som går over hodet...

Er desverre velsignet med et utrolig tjukt hode og det har alltid vært uheldig at jeg ikke klarer bruke ørepropper og må igjennom hele regla med at headset er for små osv.

 

Spørsmålet er da hvor store er bøyla over hodet på disse 3 (4, men H2100 og 1500 er vel like på alt bortsett fra kabelen?) i forhold til G35?

 

Mitt kjære G35 passer akkurat når de er helt strekt ut.

 

Om folk har forslag til andre alternativer så sier jeg ikke nei takk til forslag heller :) Blir nok en stund til jeg bytter likevel da jeg kommer til å bruke G35 til de ikke er brukbare lenger.

Det jeg ser etter da er brukbart lang kabel da de brukes til stasjonær PC, spiller ingen rolle om det er USB eller Minijack da jeg har eget headset som jeg bruker på laptopen jeg har med på skole osv, prisen bør være innenfor de jeg har oppgitt, Steelseries er litt oppi der egentlig, men det er blitt sagt de er verdt det så er derfor jeg har tatt de med, gjør ikke noe om de har virtuell 7.1 da jeg har lært meg å like dette ved G35 og det må være around ear/ så komfortable som mulig.

 

/hinough

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

EDIT: La nettopp merke til prisklassen på dei produktene du linket øverst. Trur den eg anbefalte deg er kanskje over budsjettet ditt. (2.1K vs 1.7k på Steelserien)

 

Hallo!

 

Vi er vist nesten i same situasjon. Har brukt G35 sida 2010 og tenkte at det også var på tide å bytte. Hovudgrunnen er at den begynner å bli gammal og at eg har modifisert den så til helvete :) Høgtalarane på begge sidene har knekt av dei siste 2 åra, så eg har måtte bore hull i plastikken og feste høgtalarane til rammen med strips. Det har fungert fint sånn, men den ser så jævlig stygg ut. xD Hjelper heller ikkje at kabelen har massevis av brud som er fikset med elektrisk tape.

 

Sida eg er gla i virtual surroundsound etter å ha brukt G35 i så mange år (bruker det masse i FPS spill som CSGO) så såg eg etter ein "High End" Gaming HS med støtte for nemlig virtual surroundsound. Kom fram til at Sennheiser PC 363D er eit godt alternativ: https://www.komplett.no/sennheiser-pc-363-d-g4me/794254Den kommer i XXL størrelse. Den er native stereo (2 x3.5 mm plugs) og bruker same "driver" som HD 500 serien. Det følgjer med ein dolby 7.1 virtual surroundsound USB dongle som fikser surroundsound lyden til deg om du likte den featuren i G35.

 

http://www.cravingtech.com/sennheiser-pc-363d-gaming-headset-review.html <-- Masse fine bilder som viser kva som følgjer med.

 

http://www.engadget.com/products/sennheiser/pc-363d/<-- Her er nokre reviews. Den scoret ganske bra på alle.

 

Fordi den kommer som stereo med USB dongle så kan du bruke den også til tablet, mobil og alt anna styr som bruker kun 3.5mm jack.

 

Eg bør seie at nokre dedikerte lydkort som Xonar STX har onboard virtual surroundsound, så der er det berre å plugge i nokre highend stereo HS og velgje virtual surroundsound i softwaren så er det fikset. Så du kan spare nokre kroner der, men kun om du har dedikert lydkort da med støtte for det.

Endret av MPC
Lenke til kommentar

Steike. Dette er som om jeg skulle ha skrevet det sjøl. Har selv hatt en fire G35, som alle sammen har knekt ved leddet hvor klokkene sitter. Har konkludert med at dette skjer fordi jeg er tjukk i hodet, da jeg behandler dem uhyre pent etter å ha ødelagt såpass mange av dem. Er også ganske sikker på at Logitech har gjort noe med materialene eller legeringen som er brukt i headsettet. Mitt første varte meg i rundt to år, det andre i seks måneder og det tredje i rundt en måned før det sprakk.

 

Er også ihuga fan av 7.1 virtual surround, så jeg kunne også tenkt meg et nytt headset som hadde dette innabords, men samtidig med bedre byggekvalitet enn det Logitech leverer på G35. Kan ikke skifte ut headset hver tredje måned.

 

https://www.komplett.no/qpad-qh-1339/420872#!tab:info Har snust litt på denne, som får fantastisk kritikk over hele fjøla. Eneste minus for meg ville vært mangelen på 7.1. Vet egentlig ikke hvor mye det har å si, men.. Det er ikke bare til gaming jeg foretrekker 7.1, syntes også musikk o.l høres bedre ut med det på. Sennheiseret som var linket til over her virket også ganske greit, så jeg skal definitivt kikke nærmere på det.

 

Edit: Kan vel også legge til at jeg syntes det er utrolig viktig å kunne slå av mikrofonen PÅ selve headsettet. Ser at det er enkelte gaming headsets som ikke har denne muligheten. Utrolig rart. :/

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Wow er ikke alene om dette nei.

Har sett på å tror jeg havna på Corsair sine H2100, da jeg gjerne kunne tenke meg å prøve trådløst ihåp om at det kunne fjerne en av mange kabler på skrivebordet mitt. Disse har i reviews blitt sammenligna med G930, Astro A50 og Steelseries H9 eller hva det var og lå på lik linje med dem der såvidt jeg kunne forstå, eneste som trakk ned var mangelen på knapper på selve headsettet for mediakontroll og mulighet for alternative/flere inputs, men det er et ikke problem for min del.

Driver å leter rundt for å se om det står no om størrelser på det, sendte mail til komplett, men der var det ikke noe svar å få på det.

Endret av krt16
Lenke til kommentar

Har A50 sedan tre år och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till kabel igen.

Med både barn och hund i hus är det stora fördelar med trådlöst.

 

På A50 vippar man bara upp mikrofonen så blir den mute. Efter tre år märker jag ingen slark eller liknande från mikrofonen så den håller nog helt ok kvalitet. Kamrater på skype, temspeak och iknande har ingenting att klaga på kvalitet på ljud från mikrofon heller.

 

Det är ett stort minus med A50 och det är att de släpper IN ljud.

Jag är sån att jag har svårt att fokusera på att lyssna på teamspeak när det samtidigt är en del ljud från samma rum. Mitt nästa headset måste vara täta eller ha aktiv redusering av ljud utifrån.

Lenke til kommentar

Har A50 sedan tre år och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till kabel igen.

Med både barn och hund i hus är det stora fördelar med trådlöst.

 

På A50 vippar man bara upp mikrofonen så blir den mute. Efter tre år märker jag ingen slark eller liknande från mikrofonen så den håller nog helt ok kvalitet. Kamrater på skype, temspeak och iknande har ingenting att klaga på kvalitet på ljud från mikrofon heller.

 

Det är ett stort minus med A50 och det är att de släpper IN ljud.

Jag är sån att jag har svårt att fokusera på att lyssna på teamspeak när det samtidigt är en del ljud från samma rum. Mitt nästa headset måste vara täta eller ha aktiv redusering av ljud utifrån.

Ja har hørt omtrent bare bra om astro A50, nesten synd at de er veldig utenfor min prisrange. Lydlekkasje er ikke et problem da jeg uansett sitter alene på rommet jeg sitter i, har som sagt et annet par headset som jeg bruker på skolen (Yamaha Pro 400) som er lukkede og disse fungerer utmerket til det, men trenger en mikrofon og å slippe å måtte koble opp og ned det samme headsettet. 

 

Skal lese gjennom, men eneste jeg egentlig trenger vite er størrelsen på headsettene :p Takk likevel ^^

Lenke til kommentar

Bør kanskje oppdatere det eg skreiv nokre dagar sida.

 

Fikk Sennheiseren 363D på måndag, og eg må seie at lyden ved å bruke stereo (utan USB lydkortet) var knall god, men med ein gong eg brukte USB lydkorte som eg fikk med så syns eg at kvaliteten på lyden gjekk frå bra til dårlig. Bassen var ganske irriterande ved bruk i spel og fordi det ikkje følgjer med equalizer i softwaren (Du kan kun velgje mellom 2-4-6-8 channel Dolby Headphone) så gjekk det ikkje an å fikse det. Det irriterte meg så masse at eg valte å sende den tilbake til komplett (angrefrist). Lyden blei veldig møkete og muffled da eg skaut med våpen i CSGO, så mykje at eg fikk vondt hovudet etter nokre rundar. Lyden var så overveldane ved skyting at du ikkje høyrar kva som skjer rundt deg. Lyden generelt oppfatta eg heller ikkje som noko skarp. Da eg prøvde å tilkoble den direkte til motherboarden så var alle problema fiksa. Lyden var ganske knall etter å fikle rundt med equalizeren.

 

Så eg sendte den tilbake som sagt og eg bestilte meg HD 598 + Xonar DGX (Begge 1500+270 = 1770 kr, fortsatt 400 kr billigare enn 363D). Eg fikk den i dag tidlig og har no spelt nokre gamer av csgo og eg må seie at den er ein fryd å spele med. Lyden verker meir fyllande enn 363Den og synast at heile lysbilete blei breiare i forhold til 363en. Stemmer på video filer og youtube var litt "heavy" med default innstillingane til Xonaren men etter litt tweaking med Xonar DGX equalizeren så har eg fiksa det. Einaste minuset er vel at det ikkje følgjer med mic. Så mens eg sparer til modmic eller kanskje Blue Yeti så bruker eg G35 micen som standalone xD Har den svingane rundt halsen xD.

 

Kjøpte Xonaren DGX kun fordi eg ville ha Dolby Headphones (som er like bra implementert som på G35 meiner eg). Er også ein liten pluss at det følgjer med ein liten amp på den. Har mixeren innstilt på 50% på begge sidene pga ved 75% (default) så var lyden alt for høgt for meg å høre på, og om eg skrur den opp til 100% så er det berre å seie goodbye til ørane dine xD

Endret av MPC
Lenke til kommentar

Personling ville jeg gått for HyperX Cloud 2. Men skal du ha skikkelige greier bør du se etter et godt headsett og kjøpe modmic til det.

Nå har jeg aldri vært noen audiofil, kommer nok aldri til å bli det da jeg etter flere forsøk fra venner og bekjente fortsatt ikke hører forskjellen på i deres mening et "bra" eller "dårlig" system (Hører selvfølgelig om det er et par høyttalere som høres ut som om de er plassert i en plastboks i et annet rom). Kanskje er det jeg som ikke har ører  for det kanskje ikke, det tenker jeg ikke noe særlig over :p Pluss at alternativet ved å kjøpe modmic er lite aktuelt da det ville blitt fra å gå fra en kabel jeg gjerne vil fjerne til å legge på enda en kabel. Mangelen på equalizer i USB dongelen og det faktum at jack kontakten er en 4 pols har gjort at jeg har vendt meg litt vekk fra cloudII

Lenke til kommentar

 

Personling ville jeg gått for HyperX Cloud 2. Men skal du ha skikkelige greier bør du se etter et godt headsett og kjøpe modmic til det.

Nå har jeg aldri vært noen audiofil, kommer nok aldri til å bli det da jeg etter flere forsøk fra venner og bekjente fortsatt ikke hører forskjellen på i deres mening et "bra" eller "dårlig" system (Hører selvfølgelig om det er et par høyttalere som høres ut som om de er plassert i en plastboks i et annet rom). Kanskje er det jeg som ikke har ører  for det kanskje ikke, det tenker jeg ikke noe særlig over :p Pluss at alternativet ved å kjøpe modmic er lite aktuelt da det ville blitt fra å gå fra en kabel jeg gjerne vil fjerne til å legge på enda en kabel. Mangelen på equalizer i USB dongelen og det faktum at jack kontakten er en 4 pols har gjort at jeg har vendt meg litt vekk fra cloudII

 

 

 

Personling ville jeg gått for HyperX Cloud 2. Men skal du ha skikkelige greier bør du se etter et godt headsett og kjøpe modmic til det.

Nå har jeg aldri vært noen audiofil, kommer nok aldri til å bli det da jeg etter flere forsøk fra venner og bekjente fortsatt ikke hører forskjellen på i deres mening et "bra" eller "dårlig" system (Hører selvfølgelig om det er et par høyttalere som høres ut som om de er plassert i en plastboks i et annet rom). Kanskje er det jeg som ikke har ører  for det kanskje ikke, det tenker jeg ikke noe særlig over :p Pluss at alternativet ved å kjøpe modmic er lite aktuelt da det ville blitt fra å gå fra en kabel jeg gjerne vil fjerne til å legge på enda en kabel. Mangelen på equalizer i USB dongelen og det faktum at jack kontakten er en 4 pols har gjort at jeg har vendt meg litt vekk fra cloudII

 

Jeg tror det følger med en 4pols til egen jack for mic og headsett i pakken

Lenke til kommentar

 

 

Personling ville jeg gått for HyperX Cloud 2. Men skal du ha skikkelige greier bør du se etter et godt headsett og kjøpe modmic til det.

Nå har jeg aldri vært noen audiofil, kommer nok aldri til å bli det da jeg etter flere forsøk fra venner og bekjente fortsatt ikke hører forskjellen på i deres mening et "bra" eller "dårlig" system (Hører selvfølgelig om det er et par høyttalere som høres ut som om de er plassert i en plastboks i et annet rom). Kanskje er det jeg som ikke har ører  for det kanskje ikke, det tenker jeg ikke noe særlig over :p Pluss at alternativet ved å kjøpe modmic er lite aktuelt da det ville blitt fra å gå fra en kabel jeg gjerne vil fjerne til å legge på enda en kabel. Mangelen på equalizer i USB dongelen og det faktum at jack kontakten er en 4 pols har gjort at jeg har vendt meg litt vekk fra cloudII

 

 

 

Personling ville jeg gått for HyperX Cloud 2. Men skal du ha skikkelige greier bør du se etter et godt headsett og kjøpe modmic til det.

Nå har jeg aldri vært noen audiofil, kommer nok aldri til å bli det da jeg etter flere forsøk fra venner og bekjente fortsatt ikke hører forskjellen på i deres mening et "bra" eller "dårlig" system (Hører selvfølgelig om det er et par høyttalere som høres ut som om de er plassert i en plastboks i et annet rom). Kanskje er det jeg som ikke har ører  for det kanskje ikke, det tenker jeg ikke noe særlig over :p Pluss at alternativet ved å kjøpe modmic er lite aktuelt da det ville blitt fra å gå fra en kabel jeg gjerne vil fjerne til å legge på enda en kabel. Mangelen på equalizer i USB dongelen og det faktum at jack kontakten er en 4 pols har gjort at jeg har vendt meg litt vekk fra cloudII

 

Jeg tror det følger med en 4pols til egen jack for mic og headsett i pakken

 

Ut ifra reviews og det jeg kan se følger det med en dual mono til stereo output til å bruke i fly o.l. men ingen overgang fra 4pols til 3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...