Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

erstatte ødelagt skapdør


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg var så uheldig at jeg rev av en skapdør på kleskapet. Har ikke mye peiling på treverk, men googlet litt og fant ut at det antagelig er melamin lys eik. Altså en laminert sponplate som ser ut som eik.

 

Denne døren hadde tre hengsler festet på den ene siden og siden dette matrialet er så porøst rev det ut tre biter av platen. så hengslene er i fin stand men det ser ut som noen har tatt tre biter av døren.

 

Noe sier meg at dette ikke er så lett å fikse? Så ser etter mulighetene for å få tak i en ny skapdør. Har sjekket litt på nettet og fant et helt likt skap på A Møbler, men der er det grå eik, mens mitt er lys eik. Skal ringe dem på mandag å høre om de har mulighet til å bestille dette separat.

 

Har prøvd å se muligheter for å få laget dette hos en treverk forhandler. Har noen erfaring med dette? Pris osv. Døren har en vinkel på kanten, men er ikke krise om den er rett. Så lurer på om dette blir dyrere en å bare kjøpe et nytt skap? Skapet koster 2700kr så hvis det koster mye så er det jo ikke vitts.

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du bilder

Sette sammen bitene med hengsel nedi og la det herde kan fungere om det ikke er synlige skader i front osv.

kan laste opp noen bilder i morgen. dett er ganske synelige skade på fornten. det ser rett og slett ut som noen har tatt en bit av døren på tre steder. er liksom ikke bare skruene som har løsnet. Tenkte på, hvis det er mulig kunne jeg snudd døren og festet hengslene på andre siden, men må fortsatt fikse det kosmetisk på andre siden. har sett etter noen slags sparkel av noe slag, om jeg kan få tak i det med den fargen. Blir nok ikke hudre prosent, men kanskje bra nok.

 

Takk for hjelpen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...