Gå til innhold

Er det OK å trene kun mage og bein?


Anbefalte innlegg

Hei, Jeg trener 3 ganger i uka, og pga. en kneskade må jeg trene beina 2 ganger i uka (mandag og fredag). Dette betyr at jeg har onsdager på å gjøre andre øvelser.
Jeg vil fokusere på å styrke magenmusklene mine, og lurer da på om det er OK å ikke ha en fast dag "dedikert" til å trene armene?

Har tenkt til å ta noen armøvelser på onsdager, men ikke noe spess.. og jeg kan ikke trene styrke mer enn tre ganger i uken!
(trener LISS 2 ganger i uken, og styrke de 3 andre)

 

- 17, jente

Endret av Bacosack
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det skader ingenting å bare trene bein og magemuskler så lenge du passer på at musklene er i balanse. Trener du kun mage hele tiden så kan det være at ryggmusklene blir for svake i forhold til magemusklene, noe som vil gi deg dårlig holdning. Skal sies at det er mye lettere å trene nedre rygg for sterk i forhold til mage da generelt mye sitting i dagens samfunn vil gjøre glutes(ræv) og magemusklene svake.

 

Anbefaler planking.

Lenke til kommentar

Egne øvelser dedikert til armene er bortkastet tid i mine øyne. Det er så mange øvelser der disse får kjørt seg uansett. Jeg ville dog også droppet en dag dedikert til mage. Beina høres det ut som du har kontroll på (du skriver riktignok ikke hvilke øvelser du utsetter beina for...) så jeg ville absolutt fått inn noen ryggøvelser. Markløft og pull-ups f. eks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...