Gå til innhold

bytte ut ADM med intel cpu hjelp til nytt hovekort og cpu


Anbefalte innlegg

lurer på å bytte ut hovedkort og cpu for å gå over til intel da jeg synst det er så mange spill som er dårlig opptimalisert opp mot amd cpu.
ting jeg lurer på spill messig bør jeg gå for i7 eller i5? eneste jeg bruker datan til er spilling. og så lurer på kor dyrt bør hovedkorte være? kjører kun en 780ti har ikke lyst på sli igjen så hovedkokort trenger ikke den muligheten.

så det jeg lurer på i5 eller i7
og et anbefalt hovedkort

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

Isåfall anbefalest I5 til spilling og kraftig i "hauevis", i7 vil bare bli "overkill". I7 blir mer om du skal kjøre tyngre oppgaver igjen etc....

Om du har tenkt og overclocke cpuen bør du velge K versjon cpu, og ha en god cpu kjøler ikke stock kjøler etc.

Slenger bare på et forslag til Hovedkort: https://www.komplett.no/asus-z97-ar-black-socket-1150/816004#!tab:reviewsHovedkort er vel alltids og få et godt et til rundt 1000 lappen, kjekt også med atx... :)

Samme hovedkort men linker også til prisguide: https://prisguiden.no/produkt/asus-z97-ar-210682

 

Edit: Kikk gjennom reviewsa og utvidet info om hovedkortet passer fint for deg, som sagt bare et forslag. Lykke til! :w00t:

Ta gjerne en titt her også: https://www.komplett.no/search?bn=10111&category=10111_Hovedkort&cnet=Prosessorsokkel_A03202++%C2%A7LGA1150+Socket&manufacturer=ASUS&pricegross.max=1500&pricegross.min=1000&pricegross.omax=3599.0&pricegross.omin=499.0&q=*%3A*

Endret av Kalaz
Lenke til kommentar

takk for tips. tror jeg heller mot i5 det er ikke pengene d står på men viss en i7 ikke gir noe særlig til forskjell før om noen år så er det like greit å kjøpe en ny cpu om noen år tenker jeg. men er som sagt hovedkort jeg har vært mest usikker på. om det gjør noe særlig til forskjell på ytelse der avhengig av pris eller om det er minimalt

Lenke til kommentar

Ville nok satset på et hovedkort med z97 chipsett. Husk at sokkelen skal være 1150!

Minner om at man ikke må ha Z97 for å overklokke. Man må ikke ha Z97 for å bruke Haswell Refresh så lenge bios er oppdatert. Hvis man leser om forskjellene mellom de ulike chipsettene så er det ikke sikkert man trenger bruke mye penger på et HK.

 

Sitat:

B85 Overclocking record

Vietnamese overclocker Savumi used our B85-G43 to show the true overclocking potential of MSI Intel 8 series motherboards. Using Just a B85-G43 and a Core i5 4670K he was able to reach a clock speed of over 6.1 GHz which makes it not only the 4th fastest 4670K worldwide, but naturally the fastest B85 system in existence.

http://www.ocdrift.com/msi-oc-on-z87-h87-b85-and-h81-chipsets/

 

Slå den med deres Z97 og luftkjølte crap :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...