Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Møtte en jente på fest, tips?


Anbefalte innlegg

Du må sette en konkret dato som hun kan svare ja eller nei på, finne på noe til uka blir for slapt. Spør en kompis meg om det så blir det nei, men spør en kompis om jeg skal være med på akkurat det, akkurat da så er sjansen stor :)

 

Ja, det er en tanke som har slått meg i ettertid, og som jeg angrer litt på, men meldingen er nå sendt. Kan jo sende en melding til med en mer spesifikk dag, men igjen er redd for at det kan virke masete. Og som tidligere så overtenker jeg nok situasjonen mer enn hva som er sunt. Så vet ikke hva som er lurest å gjøre her nå, bare vente å se om det kommer noe respons og hvis man ikke får noen svar, prøve seg igjen om en ukes tid eller noe hvor man er litt mer konkret?

 

Anonymous poster hash: e5149...fb7

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å sitte sånn og vente på svar er ikke morsom i det hele tatt ( flyr på veggen)

"Datet" en som hold på sånn ,kunne opp til en uke før han gadd svare..

Fant jo ut etter vært at han datet to til og ikke svarte når han var med en av dem .

 

 

Vent et par dager, så kan du jo spørre rett ut om hun vil gå på date med deg .

Lenke til kommentar

Fikk et ja, kom vel på Onsdag, men kunne ikke denne uken, eller forrige blir det vel nå. Vet hun har mye å gjøre om dagen, eller det er inntrykket jeg får, så vi ble enig om å se om det var mulig å få til noe denne uken, men ingen ting er spikret i stein enda.

 

Jeg har jo veldig lyst til å få satt en dato, men har heller ikke lyst til å mase, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Kan vel nevne at når jeg fikk et ja så varmet det godt, men etter har jeg ikke helt vist hvor jeg skal gjøre av meg, men på en annen side så har jeg en rar følelse av det hele også, kan virke som om henne har tatt litt mer "avstand" til det hele etter at jeg spurte, men nå har jeg jo fått et ja, så da må det vel bli noe aktivitet før eller siden?

 

Spørsmålet er jo da om jeg burde pushe på og få satt en dato eller roe ned og se hva som skjer? I utgangspunktet har ikke jeg noe hastverk, men vil jo heller ikke at det hele skal ende opp som ingenting.



Anonymous poster hash: e5149...fb7
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvordan gikk det? Fikk du en date til slutt?

 

Det er ikke farlig å si at du er sjenert og nervøs når dere møtes, bare å innrømme det slipper du ut endel forventningspress.

 

Har ikke blitt noe av enda gitt, hun har jo fortsatt sagt ja slik jeg forstår det, men de to dagene jeg har kommet med til nå, sist var forrige uke, har ikke passet for henne. Har fortsatt lyst til å høre igjen, men lurer på om jeg skal holde an litt å se, har ikke hastverk, dog må vel passe på slik at det ikke ender opp som ingenting? Kan nevnes at både denne uka og neste blir travle for min del.

 

Vil fortsatt si at hele situasjonen er ganske rar, og forrige uke så følte jeg at jeg kanskje pushet litt hardt før det kom noe svar, er ikke noe fan av å sende melding etter melding uten noe svar, selv om det kom til slutt. Så for øyeblikket er jeg noe usikker over det hele, men føler jeg kanskje skal vente en uke, eller er dette en dårlig ide?

 

Anonymous poster hash: e5149...fb7

Lenke til kommentar

Jeg tenker som så at om hun virkelig likte deg, så hadde dere vært på date for lengst.

 

Ja, du sier noe der. Men nå legger ikke jeg noen forventninger her, jeg har bare lyst til å få til et møte og se hva som skjer. Ellers er vi jo tilbake til første post, da vi som sagt har vært kjente i mange år, men aldri hatt noe særlig kontakt før nå.

 

Så har vi det med å si ja til å bli med, men hvorfor det da plutselig skulle være så vanskelig å finne en dato, skjønner ikke jeg meg på, men hun sier henne har mye å gjøre for tiden så det er vel noe der, og som du sier at henne neppe har noen store følelser ovenfor meg, men et ja er nå et ja :p

 

Anonymous poster hash: e5149...fb7

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

Jeg tenker som så at om hun virkelig likte deg, så hadde dere vært på date for lengst.

 

Nja, noen som ikke har tid til sånn, men likevel har lyst. Spesielt hvis man studerer tunge studier og ikke er helt inni "sjekke"-rutinene enda.

Lenke til kommentar

Da spurte man igjen, men ble ikke noe denne gangen heller. Fikk ikke noe direkte nei, men at det var mye jobb og skole. Så kanskje man skal la det hele ligge litt rolig en lengre periode og høre igjen ved en senere anledning?

 

Føler jeg kanskje begynner å nå en grense av antall ganger man kan komme med en dato, om det finnes? Vi har nå fortsatt en god tone når vi tekster, eller det er følelsen jeg sitter med, men det å få spikra en dato virker som å bli en lang svømmetur, men igjen har jo ikke noe hastverk.

 

Vet ikke om noen har vært borti lignende situasjon? Fått et ja, men det å bli enig om noe dato skulle vise seg å være vanskelig?



Anonymous poster hash: e5149...fb7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...