Gå til innhold

Gamer laptop til 12 åring


Anbefalte innlegg

Min sønn har fått noen kroner til bursdag og jul og vil bruke disse til en brukt gamer pc.

Per dags dato så går det mest i Minecraft med diverse mods, men det er greit å ha noe som varer. Selvfølgelig ikke nødvendig å kunne kjøre Bf4 på ultra, men om noen år så melder nok behovet seg for noe liknende.

 

Har sett på et par alternativer som, men det er ikke nødvendig med en av disse. Prisklasse 6-8 tusen

 

http://www.tek.no/bruktmarked/annonse/36811

 

Denne er noe dyrere: http://www.tek.no/bruktmarked/annonse/36367

 

Denne har kommet godt ut i test, men begynner å bli gammel: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=53910949&price_from=4500&q=Gamer&price_to=8500&sort=0&ref=fas&searchclickthrough=true

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

La meg si at: om noen år kan det trenges og dra bf4 etc på ultra. det er umulig i den prisklassen og noen år. Kandkje mulig hvis du går opp til 22k klassen

Trenger ikke opp til 22k klassa :p Elkjøp har en MSI gaming pc med gtx 980m i7 processor, 1TB hdd 128GB ssd og 16GB ram til 19.000

 

Jeg har selv vurdert denne, å testa også bf4 som var kjørende på laptopen, å den pcen maksa ut bf4 med 100 fps :D

 

http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/MSIGT722PE234/msi-gt72-2qe-234ne-17-3-stasjonar-gaming-pc

 

 

Endret av Gintoki
Lenke til kommentar

Dårlig formulert av meg.

Det hadde vært grei med noe i denne prisklassen som også kan brukes i fremtiden. Hvis en av disse pcene kan klare bf4 på high nå så klarer den vel også og dra noen spill på medium om 1-2 år.

Hvilket av disse alternativene listet over er mest for pengene eller finnes det andre gode alternativ?

Lenke til kommentar

Link nr.2 er den som jeg ville valgt. For den har gtx 860 som er en oced 770 den bør tillfredsstille dine krav med spill om 1-2 år på medium-ultra. Kanskje low på de aller medt krevende titlene.

860m er på ingen måte et overklokket 770m. 770m bruker kepler gpu, mens 860m bruker maxvell som er den nye strømsparende serien med gpuer til nvidia. Ville bare skrive det sånn at det ikke bli noe forvirring. Men ja 860m yter vel likt eller litt bedre enn 770m. Så det er vel skjermkortet å gå etter i denne prisklassen.

Lenke til kommentar

Men i dag trenger du verken chieftec tower eller CRT-skjerm for å få futt fra maskinen. Laptop er langt hendigere å dra med seg, men med mindre han må gå en mil til og fra burde ikke dette være på langt nær like tungtveiende som det at han faktisk får decent maskinvare som holder noen år, istedenfor en dvask, bærbar maskin som duger sånn noenlunde til ikke altfor krevende spill, og som heller ikke enkelt kan oppgraderes om to-tre år.

Dette kabinettet veier like over 6 kg og har plass til skjermkort opptil 300 mm lengde, altså omtrent alle skjermkort som er å få tak i på markedet i dag.

edit: Dette kabinettet veier 2,65 og har plass til skjermkort opptil 210 mm. Det finnes GTX 970 under 185 mm.

 

Denne maskinen er i utgangspunktet basert på sistnevnte, og kan bumpes opp til f.eks. en rimelig i5-prosessor og fremdeles være innenfor budsjett. Du kan samtidig droppe skjermkort i konfigurasjonen, som sparer deg ca en tusenlapp, og heller sette inn f.eks. dette som vil gi deg en langt bedre løsning enn noen laptop i tilsvarende prisklasse vil kunne måle seg mot i endel år fremover.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...