Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Mercedes (W202) - front høytalere


Anbefalte innlegg

Har planer om å bytte ut de originale høytalerene foran i bilen, men føler at jeg er litt på tynn is når jeg kikker rundt på nettet etter passende fulltone høytalere.

Jeg har ikke vært borti så mye anlegg før, men tenkte jo at jeg må begynne et sted...

 

For det første tenkte jeg å bytte ut den gamle kasettspilleren med en dab+/usb radio. Kikket på denne som jeg syns så ut som et godt alternativ.

http://www.torshovbil.no/pioneer-mvh-270dab

 

For det andre tenkte jeg at jeg skulle bytte ut de 2 høytalerene i front som sitter i dørene, men her har jeg hørt rykter om at jeg trenger noen adaptere av noe slag? Som sagt er det en 1999 modell Mercedes w202 som skal eksperimenteres med.

Så på disse høytalerene, om det kanskje kunne vært noe.

http://www.torshovbil.no/pioneer-ts-e1302i

 

Men så kommer det til effekt og slikt.... Er det nok med en spiller på 4x50W til å drive disse høytalerene? Er ikke på jakt etter årets anlegg, men et anlegg som spiller ok musikk. Håpet på at det skulle gå bra uten å legge til ekstra forsterker og sånt.

 

Setter pris på konstruktiv kritikk og gode råd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å si det sånn; En spiller på "4x50 watt" er som regel ikke på mer enn rundt ca. 4x15 watt (RMS). Du vil få mye bedre lyd med en forsterker. Men det blir fort mer jobb og mer å ta hensyn til med forsterker.

 

Adaptere pleier du å finne rimelig på bl.a. Ebay. Mange bilstereosjapper har også adaptere til salgs om du skulle trenge det. Se om du finner bilen din på f.eks. http://www.bilradiospesialisten.no

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Hvis det er de pioneer-høyttalerene du skal ha inn, så kan du like godt bare bruke de gamle tynne kablene som ligger der ja, men ikke forvent det helt store av de høyttalerene ;)

Har du et annet forslag til noe som markant kan forbedre lyden? :)

Har i utgangspunktet ikke så mye peiling.... så tok noe som "så bra ut"...

Hadde tanker om å begynne i det små og ikke legge så altfor mye penger i det (rundt 2000,-) da jeg nesten aldri har skrudd på bil/anlegg.

Ønsker heller å ha god lyd enn mye lyd, om du skjønner hva jeg mener med det.

 

Er nødt til å ta med spilleren i regnestykket da.... og om jeg vil ha usb på den blir det jo omtrent 1000,- på den, så da står jeg igjen med 1000,- til noe annet. :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...