Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det ei spesiell stilling du tenker på her?

 

Så vidt eg veit så er det ingen som er brannmann på fulltid i offshore, brannmann/røykdykker er vanligvis ein funksjon som ligger som ein liten del av ei anna stilling, typisk matros, maskinist, osv.

I så tilfelle inneber dette berre at det er eit ekstra kurs som du må ta før du får reise ut.

 

Så skal du jobbe som brannmann ute på sjøen så må du ta utdanning eller søke jobb innan offshore fyrst, deretter må du sjå om du får ei stilling der du også skal vere brannmann.

Lenke til kommentar

Har utrolig lyst til å bli brannmann offshore, det virker som en krevende vei for og komme meg ut offshore, men er villig til å gi alt. Noen som vet eventuelle fremgangsløp for å komme meg ut i offshore som brannmann? Fordeler, ulemper etc..

 

Man har ikke egne stillinger for bannmann offshore - smarten.... På rigg og fartøy har man noe som heter "sikkerhetsbemanning" disse, er det som er "brannmann" (samt andre viktige oppgaver) om det begynner å brenne etc.. Sikkerhetsbemanningen består som regel av matroser, maskinister, elektrikere, kokker etc....

 

Likevel, vet jeg om flere bannvesen som har opprettet egne spesialgrupper for brannfolk som spesialiserer seg i slukking av brann på skip.

Endret av Skipstrixy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...