Gå til innhold

SILDEN


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint senkveld/nattbilde. Du har truffet godt med eksponeringen, akkurat passe lys der hvor det helst børe være lyst, og ditto passe mørkt i andre partier.

Godt kamera hjelper jo også til for å få til slike bilder i mørke omgivelser.

 

Mvh Ragnar

Hei Ragnar.

Takk så mye for den positive tilbakemeldingen. :)

Bildet ble tatt i raw format så da var det rom for litt justering i etterkant også. ;-)

 

Mvh

Thor

Endret av Thor'en
Lenke til kommentar

Dagens bilde (søndag):

Et flott nattbilde der båtens sentrale plassering og størrelse i bildet gjør den til et tydelig hovedmotiv, samtidig som bildet løftes av at du får med mye miljøet rundt. Plankeveien på berget, den store furua, de andre båtene i havne og de flotte lysene på broen i bakgrunnen er alle flotte elementer i bildet og er med på å plassere motivet i et miljø, uten at de krangler med hovedmotivet om oppmerksomheten. Den lange lukkertiden skaper en fin eksponering som også får frem stjernehimmelen, noe som kan være vanskelig med båter på vannet. Det skal ikke mye bevegelse til i vannet eller luften båten flytter litt på seg (og da blir ikke båten skarp), så her må du ha gjort et godt valg værmessig. Godt jobbet :-)

 

Forbedringsforslag: Hvis vi skal være skikkelig nøye på det (som vi ofte er når det ikke er noe større å ta tak i, så det er et godt tegn) så kunne vi tenkt oss litt mer luft under båten.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...