Gå til innhold

[Løst] Ekstra kabler til modulær strømforsyning? (haster litt)


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har denne strømforsyningen:

https://www.komplett.no/xfx-proseries-xxx-edition-750w-psu/760108?gclid=CjwKEAjwns6hBRDTpb_jkbTv1UYSJACBhberDneiJmGl6vQfslotXFLsWBa3QgiUPaxEiE6ixL3rgBoCsczw_wcB

 

Jeg har brukt alle strømkablene som fulgte med, og alle kablene er strukket rundt i mitt svære kabinett. Nå ønsker jeg å kjøpe et nytt grafikkort for å kjøre i crossfire. Siden PSU-en er modulær, og det er ledige utganger på selve PSU-en, hadde jeg trodd at jeg kunne kjøpe nye kabler og plugge de i PSU-en, og gi strøm til grafikkort nummer to.

 

Har prøvd å søke litt på nettet etter slike kabler, og har slitt litt med å finne okei løsninger. Er dette noe som er mulig i det hele tatt?

 

Dette haster litt, ettersom jeg etter planen skal kjøpe et 7970 brukt i dag, og siden jeg ikke er interessert i å kjøpe en ny strømforsyning så må jeg vite om dette er mulig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PSUen har to 6+2 pin "innebygget", og to 6+2 pin som er modulære. Dette skal da holde til to HD 7970, samt at det bare er disse to ekstra utgangene som kan bli brukt.

 

Så med mindre du har mistet en kabel, så ser jeg ikke helt problemet. :huh:

 

Skal du ha tak i kabler, så er nok ikke dette lett. Man kan sikkert kjøpe noen seasonic (de som har laget PSUen) kabler som er sleevet på Ebay, elns, men disse koster jo mer enn PSUen i seg selv...

Så beste er nok heller da å kontakte XFX for å høre om de kan sende en slik kabel.

Ja, eller å kjøpe en tilfeldig modulær kabel til Corsair-PSUer og så sjekke om de passer overens (multimeter). De gjør det ofte, men ikke alltid.

Endret av Andrull
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...