Gå til innhold

FrilansFinans.no - Erfaringer?


Lifeform

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Noen som er aktive brukere av www.FrilansFinans.no ? Synes tjenesten virker helt super pga man slipper alt stresset med regnskapsfører, fakturaprogram m.m.

 

Leser på siden https://www.frilansfinans.no/howto at man skal få utbetalt etter fem dager, men nå har jeg fakturert tre kunder via dette, og ikke fått noe penger fra de.

 

Flere som har samme type lignende erfaringer med de ?? Evt. alternative konsept man kan vurdere, om disse ikke er seriøse ?

Endret av Lifeform
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
3. UTBETALING
Fakturaen kredittvurderes og etter at fakturaen godkjennes sender vi den til kunden samt at du blir ansatt av Frilans Finans. Du ansettes for den oppdragsperioden som fakturaen viser til, ingen andre forpliktelser følger av dette. Allerede fem bankdager etter at fakturaen 'Godkjennes uten anmerkninger' betaler vi ut nettolønnen (pengene som blir igjen etter at samtlige lovfestede skatter er trukket fra) direkte til bankkontoen din.
I spesielle tilfeller da fakturaen har kredittvurderingsstatus 'Godkjent med anmerkning' utbetales lønnen så snart sluttkunden har gjennomført betaling til Frilans Finans, alternativt det andre påfølgende månedsskiftet beregnet fra faktureringsdagen. For videre informasjon om Frilans Finans vurderingskriterier, se Vilkår for utbetaling av lønn

Oppdragsgiveren din har 30 dagers kreditt (fakturaen forfaller til betaling 30 dager etter datoen den ble godkjent).
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...