Gå til innhold

Input-lag (48" Samsung) fortsatt lag etter bytte til PC monitor.


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg kjøpte en Samsung 48 3D Smart LED-TV fra Elkjøp med PS4, Destiny og FIFA 15.

 

Jeg kjøpte samsung-tven i god tro uten å helt vite hva input-lag er og hvilken påvirkning det har. Men jeg forsto det slik at det skulle holde å skru på "Game mode".

 

Jeg har fra før av spilt FIFA i mange år på PS3 uten noe form for input-lag på min Philips 32" og BenQ PC-monitor. Men da jeg koblet opp PS4 til Samsungen sleit jeg øyeblikkelig med input-lag på FIFA. Er ikke like merkbart i Destiny og flere andre spill, men FIFA er fortsatt unplayable for meg.

 

Jeg tenkte da å bruke PS4en og FIFA på enten min gamle 32 tommer eller PC monitor når jeg skulle spille FIFA. Jeg kjøpte HDMI switcher med forskjellige outputs så jeg kan bare switche om til PC monitor når jeg skal spille FIFA.

 

Men ved min forbauselse så er det nå input-lag på min Benq monitor og min gamle 32 philips TV. Som det aldri har vært før. Jeg koblet også ut switchen og tar direkte HDMI til Benq pc-skjermen og har fortsatt input laggen.

 

Dette erger meg virkelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. All hjelp mottas med stoooooooooor takk :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jo hende inputlaggen skjer mellom kontroller og PS4, eller inne i PS4'en.

 

Hva med å prøve å koble opp din PS3 mot 48"-TVen og fifa, og se hvordan inputlaggen er der? Da finner du fort ut om trøbbelet kun er i tven, eller i ps4/kontroller.

 

Ja koblet opp min PS3 mot 48" TVen og det er samme type input lag. Problemet er at det var ikke input lag på min PS3 før på min gamle TV og PC monitor, men det har blitt det nå. Akkurat som det henger igjen eller at monitoren/skjermen tror den er på Samsung-tven.

Lenke til kommentar

Mange TV'er har innebygde funksjoner for å forbedre TV-bildet. Dette fører ofte til litt lagg.

Derfor har de fleste TV'er med dette en eller annen form for "Spillmodus" hvor dette kobles ut. De Samsung-TVene jeg har testet har ihvertfall dette. Sjekk manualen for TV'en din for hvordan du slår på dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...