Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Har skiftet høyttalere - Akkurat samme lyd


Q.Q

Anbefalte innlegg

Har akkurat skifte ut original høyttalere bak til disse. Som Tittelen sier så er lyden AKKURAT det samme. Hva er feilen? Kan det være feil med koblinga? Eller er det at jeg fortsatt bruker original spilleren? Som jeg har forstått skal det fortsatt bli bedre lyd. Bilen er en BMW e90 316i 2008 modell. Høyttalerene ligger i bak setene.

Endret av danix
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DU får ikke bedre lyd av bare og bytte høyttalere. har du råd til og ha bil og kjøpe høyttalere, har du råd til en spiller. trenger ikke bruke masse penger på det.

 

denne er grei nok for ditt bruk: http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=14955&katid=2&id=

I trådstarters tilfelle vil han få bedre lyd bare av å bytte høyttalere. Jeg har samme modellen selv og disse har ikke diskanter. Problemet er at han har bytta høyttalerne i hattehylla i stedet for dørhøyttalerne. (Med mindre jeg misforstod) Og da er det ikke det granne rart at han ikke hører forskjell.

 

Han vil neppe på høyere lyd, men han skal få veldig mye bedre kvalitet pga. diskantene. Men jeg anbefaler også å bytte spiller. DIN-adapter koster veldig lite. Eneste som koster litt er ISO-overgangen siden du må (bør) ha en som går på CAN-bussen.

Lenke til kommentar

Er plass til 5,25" sett i disse bilene. ESK 130.5 har vi montert med stort hell i mange biler. Du trenger orginale dørlister med plass for diskanter.

 

Å bytte høyttalere bak har ingen hensikt. Du sitter fremme i bilen og lyden må komme forfra.

 

http://www.elutstyr.no/hertz-energy-esk-130-5-2-veis-5-25-komponentsett-m-griller-75w-rms-93-db-par.html

 

ESK 130 har følsomhet som er den viktigste parameteren når man skal finne høyttalersett som skal drives uten ekstern forsterker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...