Gå til innhold

Hidden and Dangerous 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

vel de bruker samme grafikk motor som Mafia, så graffiken er mer en bra nok for meg, AIen er bra, den kunne vert bedre, men sån er det vel altig med AI, det største problemet er vet at de ikke altig skyer nor de skal, vis de er tommer for ammo så ser de det ikke, så det kan vere litt irriterende, men det er skikelig chill å se de snike seg, de har veldig mennskelige bevegelser..

 

 

det er et kult bret som jeg kan fortele om..

 

du skal sprenge to båter i en norsk fjor, en stor båt og en mindre da har du dykke utstyr og 2 mini ubåter, etter å ha festa miner på skråget av båtene skal du in i den mindre båten og finne en kode maskin, men alarmen kan ikke gå så du må snike deg, du kan drepe folk man da må de gjøre det sille og ute av syne, etter du har knerta noen vakter og funnet maskinen hopper de still og rolig i vannet og kjører i sikerehet med ubåtene, når opptraget er ferdig kommer en film av at båtene exploderer...

 

detter er en av de mer stelthy oppdragene, andre kan bli meget action fylte, håper du fikk noen svar der, bare overse de mange og grove skrivefeilene..

Lenke til kommentar

jeg skal ikke fortele om alle brettene, jeg har heller ikke kommet så alt for langt

men en av de brettene jeg likte best så langt er når du er i burma(altså mot japan) da skal du sprenge en bro og finne ut hvorfor hvorfor det er så mange japser i området, men det som er det store problemet er at det er en haug MGpitts, og du må da ut flanke de og komme deg gjenom jungelen, selve jungelen er drit bra laget og floraen passer skikelig in med følesen i spillet..

 

det er også en ting som heter Carnige der du MÅ drepe alle findene på brettet og gjøre alle objectivene, og det kan bli skikelig tricky når du er i et stelth mission..

 

vel jeg skal ikke ødlegge alle brettene for dere, noen missions må dere greie selv :love:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

dette er uten tvil min favoritt til å bli game of the year.

spillet er rett og slett genialt.

merkelig at ikke flere har begynt å kommentere det.

greit nok, kontrollene var litt vanskelige i begynnelsen

(anbefaling: ta å vær veldig nøye med kontrollene når dere forandrer på opsettet, er viktig å ha en oversiktlig løsning)

dette er vel et av de første spillene som virkelig tar i bruk taktiske løsninger (?)

vertfall slik at det fungerer..

er rett og slett genialt når man gir kommandoer til medsoldatene og utplasserer dem på taktiske stillinger.

en til å ta seg av fiender med sniper rifle som man plasserer i godt skjul et stykke unna, osv osv.

multiplayeren er veldig underholdende :)

når det gjelder co-op mode så håper jeg det kommer i patch eller addon, for det kommer til å gjøre spillet enda bedre.

ser for meg uante muligheter når det gjelder co-op mode og taktikk på div brett :)

 

underholdningsverdien på brettene er stor og gameplayet er på overraskende bra.

det aller første brettet begynner kanskje litt på kanten og du føler at spillet kanskje ikke er så bra likevel, men med en gang du kommer frem til fiendens base og du skal begynne å bruke litt taktikk, tro meg, du kommer til å sitte lenge med spillet :woot:

 

mitt favorittbrett er foreløpig et hvor du skal forsvare en ørkenbase du har tatt over, du får liksom presset frem et fett glis når du ser at planen din fungerte og at bakholdet var en suksess.

Lenke til kommentar

Spillet er meget bra! Men det har ikke coop mp som det ble nevnt over. Og det er veldig synd, for at jeg tror coop i dette spillet kunne blitt det neste store spillet på LAN med 4 personer. Når det kommer til tilleggspakke, har ikke Illusion nevnt noe, foreløpig. Får fortsatt masse mails med fact sheets mv, og tilleggspakke til HD2 er ikke nevnt foreløpig.

 

Men jeg har satt meg fast i spillet, det er litt for tøft for øyeblikket, valgte selvsagt vanskeligste vanskelighetsgrad. Er det noen her som har peil om det er mulig "å stille ned" vanskelighetsgraden for et oppdrag? Blir nesten gal av å dø på samme plass hele tiden, har selvsagt brukt opp save muligheten også, og begynne på nytt er fullstendig uaktuelt.

 

 

mvh

 

P.T.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...