Gå til innhold

Fremgang for Metal Gear Solid film!


Anbefalte innlegg

http://www.gamespot.com/articles/the-metal-gear-solid-movie-is-moving-forward/1100-6420082/

 

Ut ifra denne artikkelen fra tidligere i sommer ser det ut som om det blir fortgang i prosessen rundt filmatiseringen av Metal Gear Solid!

 

Virker som om Hideo Kojima og Konami har kommet til en enighet med Sony Pictures. Kojima blir visstnok rådgiver for filmatiseringen.

Produsenten blir Avi Arad, kjent fra Marvel og Spiderman-filmene, mens de skal være i kontakt med den nokså ukjente regissøren Jordan Vogt-Roberts (mannen bak The Kings of Summer).

Ifølge artikkelen vil Snake bli spilt av en skuesiller som ikke er veldig kjent

 

Hva synes dere om disse nyhetene?

Filmatisering av spill ender kanskje sjeldent opp som spesielt gode, men finnes det ett spill som kunne fungert som film er det vel Metal Gear Solid. Spillet er jo allerede svært nær filmmediet med sine lange videosekvenser.

Er forsåvidt glad for at det blir en "ukjent" Snake, men må si at jeg hadde likt å se Nikolaj Coster-Waldau (fra Hodejegerne og GoT) som Snake.

Endret av kristian04
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nesten rart å lese nyheter om en MGS-film, filmen har det jo vært prat om nesten helt siden Metal Gear Solid ble utgitt for 16 år siden. Har mer eller mindre gitt opp muligheten for at den noen gang kommer, men er jo lov å håpe. Som nevnt, filmatisering av spill er vel ikke kjent for å være noen stor suksess, men tror det kunne fungert med MGS, siden det er så mye historie.

Nå kommer det jo både en WOW-film etterhvert, og filmatisering av Assassins Creed er vel også på vei, så det kan jo hende at det nå er spillenes tur til å bli det nye store i filmverdenen.

 

Og selvsagt, det viktigste er jo at Kojima selv er involvert i dette prosjektet. Uten han, kunne de bare latt det ligge.

Lenke til kommentar

KULT. Husker ett ( mener norsk ) spillblad jeg leste for mange, mange år siden. Der var det en nyhet at det skulle komme en filmatisering av Metal Gear Solid. Dette er såppas langt tilbake at det var før Metal Gear Solid 2 var kommet ut. Trur faktisk det var helt tilbake så langt som i 1999.

 

 

Splinter Cell har også til gode med å komme med en filmatisering. Følgte med en teaser trailer for Splinter Cell the Movie med Splinter Cell: Chaos Teory til PC i 2005.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...