Gå til innhold

YTkanal på norsk med PC-innhald?


Anbefalte innlegg

Så, lurte litt på om eg skulle begynne å legge ut ting på YouTube igjen, og kanskje på norsk. Har rundt tusen subs på YT, men har ikkje lagt ut noko anna enn ulista videoar på eit halvt år. Av dei eg har no er det vel særs få norske, vil eg tru.

 

Er det nokon vits å prøve seg med norske videoar? Er det nokon "marknad" for det? Kanskje det er nokon som kan anbefale ein måte å rekke ut til norske sjåarar (meiner forum og slike ting) ?

 

Hadde satt pris på hjelp.

 

Min kanal: https://www.youtube.com/user/Blu3Br3ak/featured?

Laster opp nokre greier no, men har elendig nett så det tar vel ein dags tid.

Endret av Br3AK
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok absolutt "marked" for det, men man bør ta noen forhåndsregler.

 

Om du holder kanalen din "voksen", dvs ikke oppfører deg som en drittunge som en del andre norske "youtubere" gjør, så tror jeg du vil få flere seere på sikt.

 

Kommer også litt an på hvilken type kanal du vil ha.. Kun spilling, eller feks unboxing av forskjellige ting du har kjøpt. Er veldig mye rart man kan lage filmer om :)

Lenke til kommentar

Karl fra Levelup har helnorsk innhold på youtube. Mest Let's Play han holder på med for seg selv. Men han er jo "berømt" fra Levelup fra før. Det er noen andre også, Nerdgata f.eks. Bjørn som har faste innslag på levelup har også sin egen youtube.

 

Det går stort sett i "se på meg spille et eller annet nintendo-ish spill", så det er pratingen oppå som er interessant. Har du ikke noe morsomt eller fornuftig å si, blir det dølle greier.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Innholdet i videoane er ikkje noko problem, bare lurte mest på om folk faktisk kom til å sjå på det. Har vel 80K visningar så langt og stort sett alt kjem frå reddit, så det er jo å få folk til å sjå på som er problemet. Reddit vil nok ikkje hjelpe meg spesielt i forhold til det her.

 

Kan jo alltids ta kontakt med ein av dei dykk har nemnt her.

Endret av Br3AK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...