Gå til innhold

Er det bare meg eller er posten j***** treig for tida..


Anbefalte innlegg

Hei

Veit at dette ikke har noe med web-butikker å gjøre, men jeg savner et sted hvor man kan klage på posten. Nå i det siste syns jeg de gir så utrolig dårlig sørvis..

For det første: Ting jeg bestiller tar alt fra 2 til uendelig med dager før jeg får det.

For det andre: Posten klarer også å rote det til slik at jeg aldri får hverken pakka eller hentelapp i postkassa mi, slik at JEG må ta opp det med web-butikkene for å unngå purregebyr for at jeg "ikke har henta pakka"

**** ass...Nå er jeg irritert(beklager språket, men jeg er sååå forbanna på postsørvisen)

Bor i Oslo, noen andre som sliter med posten for tida??

Til posten: Vi lever i 2002 ikke i 1902, vi forlanger bedre sørvis! Spesielt når dere har såååå skyhøye priser,og skal f*** meg øke de yttligere.

 

(puh...det var deilig å få det ut)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Clintern skrev (2002-02-20 12:31):

Ting jeg bestiller tar alt fra 2 til uendelig med dager før jeg får det

Er du ikke litt kravstor? Du kan da vel bare finne deg ei websjappe i Oslo og kjøpe over disk dæR?
:grin:
Neida...men posten har da et hvis antall pakker om dagen de må handtere så egentlig så er det heilt greit at det tar 2 dager. men det er vel kanskje for at jeg bor langt oppe i nordland og er vant med at ting tar tid
:grin:


"Don't blame me, I'm just a messenger"

Lenke til kommentar

Ber alltid om pakkesporingsnummeret jeg... SÅ sjekker jeg selv å henter det så snart det dukker opp på posten. Er blitt gansk godt kjent med et par av damene der nede, når jeg kommer med bare pakkesporingsnummeret :smile:

 

Men når jeg ikke gjør det er de på ballen å får ut lappen fort :wink:

Lenke til kommentar

On 2002-02-20 19:00, B|Real skrev:

Ting jeg bestiller tar alt fra 2 til uendelig med dager før jeg får det

Er du ikke litt kravstor? Du kan da vel bare finne deg ei websjappe i Oslo og kjøpe over disk dæR? <IMG SRC="http://forum.hardware.no/images/smiles/icon_biggrin.gif">

Neida...men posten har da et hvis antall pakker om dagen de må handtere så egentlig så er det heilt greit at det tar 2 dager. men det er vel kanskje for at jeg bor langt oppe i nordland og er vant med at ting tar tid <IMG SRC="http://forum.hardware.no/images/smiles/icon_biggrin.gif">

 

Å handle over disk er for det første mye dyrere pluss at da er det et meget begrenset utvalg av butikker.Er vel bare komplett som har stort nok utvalg og de "beste" varene(men dyrt).. Ok, var litt overdrevent med 2 dager. Jeg syns faktis postsørvisen var 10 ganger bedre i fjor f.eks. Opplever også at til og med helt vanlige brev tar ofte opptil 5-6 dager fra de blir stempla til de ligger i postkassa mi :sad: Håper dette bare er en midlertidig svikt hos postvesenet. Men å sette opp prisene og så yte dårligere sørvis er j***** kjipt gjort av dem, men men...dette er jo Norge.

 

[ Denne Melding var redigert av: Clintern på 2002-02-20 23:25 ]

Lenke til kommentar

Posten var utrolig treg med ene pakken jeg sendte for vel 2 uker siden. Jeg skulle sende tilbake noen deler til komplett og brukte norgespakken. Den ble levert inn på mandagen og kom ikke frem før på fredagen. (fulgte med på nettspor) Har aldri opplevd at det tar så lang tid fra bergen til osloområdet. Men det er den eneste gangen jeg har merket at posten har vært treg.

Lenke til kommentar

hmmm Posten ja. De er jo helt ute å kjører.

 

I "gamle dager" var jo posten en staut og stolt bedrift med sakene i orden.

Nå er det den verste møkka bedriften jeg kan tenke meg.

Har blitt lurt av posten 2 ganger. Den ene gangen tok de 100 for mye i porto, den andre gangen var det en idiot kjerring som klarte å legge på 600 på en vare fra Danmark -har ikke fått det tilbake ennå selv om de innrømmer at det var en feil.

 

Nei fytti katta. Tommelen ned for Posten!

 

[ Denne Melding var redigert av: Sliver på 2002-02-22 12:56 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...