Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva sitter du pris på hos kjæresten din?


Anbefalte innlegg

Det har vært så mange tråder i det siste som bare går ut på klaging og syting, så det hadde kanskje vært hyggelig med en slik tråd, hvor en kanskje kan nevne noe om hvilke positive trekk en sitter pris på hos kjæresten sin?

Alle mennesker har jo som kjent både positive og negative sider og noen ganger veier de positive mer enn de negative, men andre ganger så kan jo de negative veie mer.

 

Så generelt så lurer jeg, hva sitter dere pris på hos kjæresten deres?

God kjemi? God kommunikasjon? Flinke til å vise at en sitter pris på den andre? Osv..?



Anonymous poster hash: 24aa8...165
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

at hun så tydelig elsker meg, kommer løpende bort til meg og hopper på meg enda etter så mange år, at hun blir urolig i kroppen hvis hun ikke får være nær meg, at hun er den vakreste jeg noen gang har møtt og får kommentarer på hvor fin hun er fra kompiser hele tiden, at hun har gode tradisjonelle verdier og ønsker ingen vondt, at hun lar meg vær meg selv fullt ut og prøver ikke å begrense meg selv om hun kanskje er mer og mindre fan av ting jeg gjør, at hun kan komme 6-7 ganger på rad når vi har sex, at hun er leken og utfordrende, at hvis hun ikke får sove, kommer krypende inntil meg og sovner med en gang......... alle slike små ting setter jeg veldig pris på :)



Anonymous poster hash: 42295...19b
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk for svar. Noen flere? :) Så det var en lignende tråd på kg for en liten stund siden og det var jo massevis av innholdsrike svar der. Henger ikke en del av de samme brukerene her inne og?

 

Og jeg har fått inntrykk av at enkelte er i avstandsforhold og (og noen ganger fordi det å bo sammen ikke fungerte så bra?) da. Hva er det det sittes mest pris på i slike sammenhenger? Er vel ganske begrenset hvor mye av (fysisk) nærhet det kan eksistere i samholdet da?

 

Og hvilke egenskaper (og personlighetstrekk) sitter dere også pris på hos kjæresten som ikke allerede er blitt nevnt? Noen egenskaper som gjør at du liker akkurat den personen bedre og ikke bare det ved å ha bare 'noen' der?

 

Ts

 

Anonymous poster hash: 24aa8...165

Lenke til kommentar

Han er rolig og snill, men lar seg ikke overkjøre om han har en mening. Før trodde jeg at snille gutter var kjedelige, men det er virkelig ikke sant :) . Han erter meg, og liker å ta på og kose med meg gjennom hele dagen - ikke bare når han vil ha noe igjen for det. Vi tuller mye og er sjelden sure på hverandre.

Jeg får være meg selv, og drive med ting jeg liker. Han viser interesse for tingene jeg holder på med, og jeg gjør det samme tilbake. Hvis håret flakser rundt ansiktet mitt stryker han det tilbake, det er sånn typisk ting jeg elsker og faller totalt for :D . Han har varme, gode, store hender som får meg til å føle meg som smør, og veldig verdsatt.

Generelt veldig flink til å få meg til å føle meg bra, på mange måter :) . Hjelpsom med husarbeid, vet hvor støvsugeren står på eget initiativ.

 

Vi har mange like verdier og syn på ting, noe som gjør at vi krangler lite og automatisk tar hensyn til diverse hos hverandre. Det gjør at mange ting flyter helt av seg selv, det er deilig.

Endret av Juliess
Lenke til kommentar

At han er snillere en meg, at han alltid sier ja når jeg kommer med tåpelige ideer og ombestemmer meg hele tiden, at han slår meg på rompa hver gang jeg går forbi men kysser meg i panna og kaller meg vakker like ofte. og at han er forutsigbar. Før var det kjedelig, nå er det betryggende og godt. Heldig er jeg! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...