Gå til innhold

Vannkjøling av CPU og GPU


Spinnzz

Anbefalte innlegg

Så! Har vannkjøling på CPU fra tidligere, men har da altså lyst å kjøre vannkjøling på både CPU og GPU. Tenkte å gå for dette kittet https://www.komplett.no/ekwb-ek-kit-l120-water-cooling-kit/811933 + denne for skjermkortet https://www.komplett.no/ekwb-ek-fc780-gtx-ti-vgagpu-block/812717.

 

Tingen er at jeg har dette kabinettet - https://www.komplett.no/cooler-master-silencio-452-midi-tower/800234, som vil si at jeg setter radiatoren foran, og pumpa på bakre viftefestet, noe som gjør at jeg ikke vil kunne ha noen vifter i maskinen. Men vil det ha noe å si ift kjøling når jeg allerede har kjøling på cpu og gpu? Hva med hardiskene/ram? Må jeg fortsatt ha vifter itilegg til vannkjølingen? Bør jeg absolutt ha et annet kabinett?

 

Takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Radiatoren har jo vifte på seg, som da blåser inn eller ut av kabinettet, som igjen vil finne veien ganske greit ut.

2. Nei, du trenger ikke så voldsom airflow med GPU og CPU på vann. HK klarer seg som regel fint selv, og med mindre du har mange HDDer, så vil de holde seg fint. De liker seg best på rundt 40 grader, så du får holde øye med dem. Over 50 grader så bør du vurdere å fikse bedre luftflyt. Men spesielt om det er noen "grønne disker" så går det som regel veldig fint.
3. Du kan jo alternativt borre to hull for pumpefestet, eller feste den på en annen måte.

4. Selv om du fester pumpa på bakre vifteplass så kan du jo alltids ha en vifte bak pumpe (går vel ann å feste pumpa rett i vift?, eller at vifta står på andre siden/baksiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...