Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fikk ikke orgamsme/ejakulering da jeg hadde sex med min kjæreste!


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg klarte ikke å få orgamse eller ejakulere når jeg hadde sex sammen med kjæresten min.

 

Nå har jeg dårlig samvittighet fordi hun gjorde alt hun kunne for at jeg skulle "komme i mål", både det ene og det andre, men vi måtte til slutt gi opp.

 

Etterpå snek jeg meg inn på badet fordi jeg var redd noe var galt med meg, og jeg begynte å masturbere, og da fikk jeg til min store overaskelse en ejakulasjon etter 5 minutter.

 

Så, hvordan er det mulig å få orgasme etter 5 minutter når jeg ikke klarer å få orgasme etter en fantastisk lang stimuli fra kjæresten min?

 

Jeg må pressisere at det ikke er noe galt med kjæresten min. Hun har det samme skill settet som man ser i pornofilm osv. Mange av dere tenker nok at hun ikke er flink nok, men det er hun etter min mening. Vi har også et varierende sexliv der vi prøver nye ting etc. Hun er ganske kreativ ;)

 

Et annet problem jeg har nå, er hva kjæresten min tro om meg, og hva hun trur at jeg tror om henne? Vi har ikke snakket så mye sammen etter episoden. Hun har hatt det travelt med jobb etc, og vi har ikke hatt sex siden.

 

Jeg tror hun er fornærmet over at "hun ikke er bra nok", og at jeg ikke "tenner på henne mer" osv, men det vet jeg at jeg gjør.

 

Jeg gruer meg for at vi skal ha sex sammen igjen, fordi jeg er redd for at det samme skal skje igjen, at jeg ikke klarer å få orgasme?

 

Jeg gruer meg også for å prate om den pinlige episoden med kjæresten min. Hva skal jeg si liksom, annet enn beklager...

 

Er det andre som har opplevd noe lignende? Er det noen gode råd her?

 

Jeg vet at alt dette høres idiotisk ut, men viss jeg hadde visst hva jeg skal gjøre, og klarer å roe meg, så hadde jeg ikke postet dette til dere.

 

 

 

 



Anonymous poster hash: e5dda...243
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alt sitter i hodet ditt. Du stressa med å "komme" og klarte dermed ikke å gjøre det. Jenter kan ikke bli stresset eller mast på om å komme heller, da mister de "det".

 

Vær heller åpen om det og ikke unngå å prate med henne.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

En ting som er viktig her er at det burde ikke være noen sure miner for det som skjedde, sånt blir det bare sakte men sikkert enda dårlige sex av :)

 

Partner må ha forståelse og omsorg for at du ikke fikk ejakulasjon. Har dere pratet sammen? Har du fortalt hva du føler? Prestasjonsangst kan være noe som rammet deg i verst tenkelige tidspunkt. Prøv igjen da vel, øvelse gjør jo mester ;)

 

Noen ganger kan bare å prøve noe annerledes være overeffektivt. La meg gi deg ett eksempel fra min side..

Jeg måtte før virkelig peise på dama mi i misjonær stilling. Det tok sin tid før jeg kom men godt var det når det kom. Så er egentlig favoritten min Doggy, og etter litt erfaring fra filmer osv, så ga jeg henne en pute som magen hennes kunne ligge på og rumpa hennes spratt opp i været, jeg førte kølla mi sakte inn og la meg oppå henne med begge potene mine godt plassert på brystene hennes og begynte så og kjøre.. Jeg merka fort at å dæven dette var altfor digg, følelsen av å klemme penisen min trangt mens jeg treffer rumpeballene hennes, med grep rundt brystene, mens jeg ligger oppå henne det var jeg mildt sagt "Himmelsk!" Og deilige kyss fra front i tillegg gjorde meg kåtere enn noensinne.. Det gjorde at jeg gikk fra vanligvis å holde ut i 10-20 intense minutter til ETT minutt.

 

Så det er sånn som det som kan være å anbefale, var ikke ett forsøk på trolling, hørtes kanskje litt nasty ut at du får innblikk i en agents sexliv men poenget er, har du prøvd ut din kåteste og den fantasien du har mest lyst å gjøre med den du er glad i? For det kan gjøre underverker og anbefales virkelig!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...