Gå til innhold

Mandrake 9.2?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har akkurat installert Mandrake 9.2, hadde ingen problemer med iso'ene (lastet ned fra ftp://ftp.sunet.se/pub/os/Linux/distribut...ndrake-iso/i586.

 

Prøv å laste ned disk 1 på nytt bare.

 

Jeg må si at jeg er imponert som helt fersk linuxbruker - absolutt alt hardware ble autodetecta (noe som aldri har hendt meg i noen versjon av win).

 

Også divx filmer og mp3 etc ble spilt perfekt uten noen codec-leting.

 

her er en som er nykonvertert linux mann i alle fall... :D

Lenke til kommentar

bare obs, dette er RC2 isoer, er ikke sikker på om det er de samme som kommer ut offentlig i slutten av oktober.....mdk 9.2 er offisielt kun tilgjengelig for developers samt silver members hvis jeg ikke tar feil, men blir lansert for ola nordmann om et par uker.

 

*downloader 9.2 rc2 og spiser opp 350 KB båndbredde :roll:*

Lenke til kommentar

Derfor er dette en glimrende anledning til å bli MandrakeClub-medlem! Lav pris for massevis av fordeler, selv om det viktigste vel å være at du støtter et skikkelig kult firma som alltid er like prinsippfast på fri programvare selv om de har blitt stor og gått på børs.

 

Mandrake er en kjempefin distro både for nybegynnere og viderekommende. Nå kommer den også i en Discovery Edition som er spesielt beregnet på nybegynnere. Så kan vi som er gamle i geimet kose oss med Download Edition.

Lenke til kommentar

Du beholder definitivt xp selv om du laster ned iso'ene. Det du bør gjøre er å laste ned alle tre iso'er, brenne dem til cd og installere Mandrake som en dual boot. Da beholder du XP og kan gjør deg kjent med Mandrake. Jeg tror det meste av dette er beskrevet i FAQ'en øverst på siden. Lykke til.

Lenke til kommentar

en ting, måtte levere inn laptoppen min til rep.... )se annen tråd om minitest av acer 800 og mdk 9.1), men før det la jeg merke til at intel pro 2100 kortet ble identifisert, og hvis jeg ikke tar helt feil trengte jeg bare å konfigurere det med wlanet på skolen så skulle det faktisk fungere...Noen flere som har prøvd seg på dette? Oh selvfølgelig, dette var etter å oppgradere til mdk 9.2 ;)

 

:woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...